Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Αρχισαν τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.

7 Μαρτίου 2011.
Αρχισαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας...στον οδικό άξονα Σπάρτης-Καλαμάτας, πέφτει πυκνό χιόνι, αυτή την ώρα, ενώ όσοι ταξιδεύουν προς Αθήνα, συναντούν ασθενή, μέχρι στιγμής χιονόπτωση στον άξονα Τρίπολης-Κορίνθου, αλλά και πυκνή ομίχλη σε πολλά σημεία του άξονα Σπάρτης-Τρίπολης...Σοβαρά προβλήματα, εμφανίζονται ήδη, στο ορεινό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδος, στα Καλάβρυτα και φυσικά στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα...
...Αναλυτικότερα :
...Με βήμα σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα από την Στυλίδα μέχρι τη Λαμία ενώ οι οδηγοί τους παραμένουν για πολύ ώρα εγκλωβισμένοι λόγω των έργων. Επίσης, χιονοπτώσεις παρατηρούνται στο τμήμα από τη Λαμία μέχρι το Μαρτίνο.

...Εντονη χιονόπτωση καταγράφεται από το 180ό χλμ στην περιοχή του Μώλου έως το 195ο χλμ κοντά στα διόδια της Αγίας Τριάδας, από την περιοχή των Καμένων Βούρλων στο 182ο χλμ έως το 165ο χλμ στον Άγιο Κων/νο, και στη οδό Αθηνών-Λαμίας από τα διόδια της Τραγάνας στο 125ο χλμ έως το Κάστρο της Βοιωτίας. Σε όλα τα σημεία βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα.
...Από τις 4 το απόγευμα χιονίζει ασταμάτητα και μέσα στην πόλη της Λαμίας ενώ με ιδιαίτερη ένταση είναι τα χιόνια στα βόρεια και τα δυτικά.
...Στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου τα αυτοκίνητα κινούνται με αλυσίδες από το 48ο χλμ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου ενώ η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη ακόμη και στα πεδινά.
...Στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, με δυσκολία τα μηχανήματα κρατούν το δρόμο ανοιχτό. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι αλυσίδες είναι απαραίτητες αφού τα καιρικά φαινόμενα συνεχώς γίνονται όλο και περισσότερο έντονα. Στο δρόμο Λαμίας-Άμφισσας υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο Μπράλο και στο 51ο χλμ και σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.
...Στα ορεινά χωριά και Φθιώτιδας χιονίζει ασταμάτητα από το μεσημέρι και σε κάποιες περιπτώσεις το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει και τα 30 εκ. Μέσα στην πόλη της Λαμίας δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά η χιονόπτωση γίνεται περισσότερα έντονη από το απόγευμα.

***Επιδεινώνεται ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα με τα χιόνια να έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
...Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία σε Χορτιάτη και στον δρόμο για το νοσοκομείο «Παπανικολάου» ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και σε άλλες περιοχές περιμετρικά της Θεσσαλονίκης.
...Στα Γρεβενά, την Κοζάνη και την Φλώρινα χιονίζει και αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται μέσω Βίγλας και Βιτσίου και ορεινά του νομού Φλώρινας....(Η.Β., Δ.Π., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: