Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Ομπάμα προετοιμάζει την επανεκλογή του.

5 Μαρτίου 2011.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, έκανε το πρώτο βήμα, στην προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές του 2012,χθες, Παρασκευή...
Προήδρευσε στην πρώτη, από πολλές που θα ακολουθήσουν, εκστρατείες για την συγκέντρωση κεφαλαίων που θα διασφαλίσουν ότι οι Δημοκρατικοί θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό με τους Ρεμπουπλικάνους....
"...Ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ, είναι επειδή σκοπεύουμε να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές ", είπε ο αμερικανός πρόεδρος.
...Τα περίπου 1.000.000 δολάρια, πάντως, που συγκεντρώθηκαν σε δύο πολιτικές εκδηλώσεις των δημοκρατικών δεν προορίζονται για τη δικιά του επανεκλογή, αλλά για το ντόπιο Δημοκρατικό Γερουσιαστή της Φλόριντα Μπιλ Νέλσον αλλά και για άλλους Γερουσιαστές του κόμματος.
...Ο Ομπάμα διαφώνησε με ένα κοινό οπαδών του, σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι, επειδή επέμεινε στην απόφασή του να βρεί τη χρυσή τομή με τους Ρεμπουπλικανούς στη διαμάχη του προϋπολογισμού, αλλά χωρις να κάνει υποχωρήσεις σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση τομέων, που θεωρεί μείζονες, όπως η ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στις επιστήμες και στην τεχνολογία.
"...Είμαι διατεθειμένος να περικόψω ότι δεν αντέχω να διαθέτω ... Δεν είμαι όμως, διατεθειμένος να περικόψω βασικές επενδύσεις, που είναι απαραίτητες για να κερδίσουμε τη μάχη του μέλλοντος " διευκρίνισε στο ακροατήριό του, ο αμερικανός πρόεδρος...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: