Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Φαινόμενα πειρατείας καταγγέλλουν οι ιδιοκτήτες ταξί.

11 Μαρτίου 2011.
Το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, με χθεσινή ανακοίνωση του, επανέρχεται στο σοβαρό φαινόμενο πειρατείας, που ειδικά στην Πελοπόννησο, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις......Τι αναφέρει η ανακοίνωση :
"... Πριν ένα μήνα (09/02/2011) πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνδικαλιστών των ταξί της Πελοποννήσου με αρμόδιους παράγοντες της Περιφέρειας προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις για το θέμα της υποκλοπής του έργου των ταξί από Έλληνες και αλλοδαπούς οι οποίοι χρησιμοποιώντας ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, κυρίως τύπου βαν, μεταφέρουν παρανόμως πρόσωπα και αποσκευές εντός της Περιφέρειας, αλλά και εντός ολόκληρης της Χώρας. Το φαινόμενο αυτό έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις στην Πελοπόννησο που, πέρα του ότι ...
ζημιώνει οικονομικά σε μέγιστο βαθμό τους ιδιοκτήτες-εργαζόμενους στα ταξί, προσβάλει και τον νομικό μας πολιτισμό· επιπλέον δικαιώνει αυτούς που παρομοιάζουν τη Χώρα μας με «ξέφραγο αμπέλι».
...Αναμένοντας τα Προεδρικά Διατάγματα που θα ανοίξουν το δρόμο για την άμεση συγκρότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των Μεικτών Κλιμακίων Ελέγχου, όπως συμφωνήσαμε και στην προαναφερόμενη συνάντηση, τα κατά τόπους Σωματεία ταξί με μεθοδευμένες ενέργειες έχουν επιτύχει τα πρώτα αποτελέσματα. 
...Στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας και Λακωνίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ύστερα από σχετικές καταγγελίες στα αρμόδια τμήματα της Τροχαίας, έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε τέτοια αυτοκίνητα, όπου και στις τέσσερις περιπτώσεις (τρεις στην Αργολίδα, μια στη Λακωνία) διαπιστώθηκαν παράνομες μεταφορές προσώπων και ακολούθησαν συλλήψεις και προσαγωγές των οδηγών στο αυτόφωρο. 
...Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στους οδηγούς και ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών από τα αρμόδια Δικαστήρια Ναυπλίου και Σπάρτης ήταν ποινές φυλάκισης, κατάσχεση των αυτοκινήτων, μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, καθώς και άλλες διοικητικές κυρώσεις.    
...Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις Υπηρεσίες Τροχαίας Άργους, Ναυπλίου και Σπάρτης για την άμεση και καθοριστική συμβολή τους και ευελπιστούμε ότι και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου που ανθεί η «πειρατεία», η συμβολή των Αστυνομικών Αρχών στην πάταξη αυτού του φαινομένου θα είναι επίσης άμεση και καθοριστική...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: