Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Παπούλια με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ.

15 Μαρτίου 2011.
Τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Γεράσιμο Νοταρά δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος τον συνεχάρη για το έργο του Κέντρου, που, όπως σημείωσε, ...παρ' όλες τις δυσκολίες, γίνεται με επιτυχία...

...Από την πλευρά του ο κ. Νοταράς αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσπάθειας, «κυρίως σε ευαίσθητες ομάδες, οι οποίες κινδυνεύουν να βρεθούν στο περιθώριο και να μείνουν εκεί». Υπενθύμισε μάλιστα τη γνωστή ρήση του Τζ.Φ.Κένεντι ότι «θα πρέπει να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για την πατρίδα μας και όχι να τα περιμένουμε όλα από αυτήν».
...Ο κ. Παπούλιας έκανε λόγο και για την εμπειρία της συζύγου του, Μαίης, η οποία, όπως είπε, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ σε διάφορα σημεία, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί και για το πρόγραμμα του Κέντρου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα.
«...Στα Ιωάννινα έχει ήδη τρομερή επιτυχία. Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε τις πρώτες αποφοιτήσεις του προγράμματος που ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια. Για λόγους συμβολισμού, θα κάνουμε φέτος εκεί όλες τις αποφοιτήσεις, στο υπαίθριο θέατρο που μας διαθέτει η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών. Προσπαθούμε να βρούμε και ένα οίκημα, όπου θα γίνεται η κύρια φάση της θεραπείας. Τώρα αναγκαζόματε να στέλνουμε τους ανθρώπους στη Λάρισα και σε άλλες κοινότητες. Έχουμε την υπόσχεση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι θα μας το δώσει...», δήλωσε ο κ. Νοταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: