Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ενοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων ληστών.

1 Μαρτίου 2011....πρώτη δημοσίευση : ώρα : 19.10
Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ, με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες αστυνομικούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ρέντη...***Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας ενός από τους τραυματίες αστυνομικούς, που πυροβολήθηκε με Καλάσνικοφ..

***Νεότερη ενημέρωση...***Δηλώσεις Χ. Παπουτσή...
...Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τους διώκτες τους.
...Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρονται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών...  (Η.Β.)
***Νεότερη ενημέρωση, ώρα  20.40 : Τι μεταδίδει το ΑΠΕ :
...Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ρέντη, εγκαταλειμμένο, το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Volvo των δραστών του μακελειού στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και τα όπλα με τα οποία πυροβόλησαν τους αστυνομικούς. Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή αναζητούν τους δράστες, με βάση περιγραφές και χαρακτηριστικά που έχουν, χωρίς ωστόσο να τους έχουν εντοπίσει.
...Την ίδια στιγμή, νεκρός είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η αστυνομία από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς, ενώ και ο δεύτερος, κατά την ίδια ενημέρωση, δεν ανταποκρινόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα στις προσπάθειες ανάνηψης. Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος.
...Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εντοπίστηκε το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αμάξι βρέθηκε καλάσνικοφ.
...Πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, τα οποία διέφυγαν με ΙΧ Volvo, με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας, ο οποίος προέκυψε από τα τερματικά της Άμεσης Δράση ότι είναι κλεμμένο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους τέσσερις αστυνομικούς στη λεωφόρο Κηφισού οι οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις και ταυτόχρονα το ακολουθούσαν.
...Στο Ρέντη, στον παράδρομο της Κηφισού, το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά και οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες βγήκαν έξω και πυροβόλησαν πολλές φορές τους αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι...'"..
***
Νεότερη ενημέρωση, ώρα 21.19...
***Δηλώσεις Χρ. Παπουτσή...
Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δράστες της φονικής επίθεσης να ανήκουν στο χώρο της τρομοκρατίας άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσής,  μιλώντας πριν λίγο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. 
...Ο κ. Παπουτσής, δήλωσε ότι "η χρήση των καλάσνικοφ, οδηγεί σε πολύ σοβαρές ενδείξεις" προσθέτοντας ότι τα όπλα αυτά χρησιμοποιούν οι ομάδες οργανωμένου εγκλήματος, αλλά  και τρομοκράτες.
"Μέχρι να βγουν συμπεράσματα, πρέπει η ελληνική κοινωνία να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για το έγκλημα αυτό. Κινδυνεύουν οι αστυνομικοί που δίνουν τη μάχη για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των πολιτών" τόνισε ο υπουργός....

Δεν υπάρχουν σχόλια: