Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Ζεύγος ηλικιωμένων σώθηκε από τις φλόγες την τελευταία στιγμή...

1 Μαρτίου 2011.
Την τελευταία στιγμή κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το σπίτι τους δύο ηλικιωμένοι, όταν η παλιά μονοκατοικία όπου διέμεναν έγινε μέσα σε λίγα λεπτά παρανάλωμα του πυρός.
Το γεγονός συνέβη το απόγευμα στο Χρυσό Εμμανουήλ Παπά, όπου πυκνοί καπνοί έπνιξαν κυριολεκτικά, την μονοκατοικία που μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχθηκε στις φλόγες.......Οι κάτοικοι του χωριού, έντρομοι να μην επεκταθεί η φωτιά στα γύρω σπίτια, έτρεξαν να σώσουν τα ανήμπορα γεροντάκια και να σβήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν την πύρινη λαίλαπα, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής.
...Στο σημείο έφτασαν εννέα πυροσβεστικά οχήματα από τα κλιμάκια της Ν. Ζίχνης και των Σερρών με 18 πυροσβέστες, όπου κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά και να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.
...Το ηλικιωμένο ζευγάρι διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών με εγκαύματα σε όλο τους το σώμα και το πρόσωπο, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
...Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ πιθανολογείται ότι οφείλεται σε έκρηξη της σόμπας πετρελαίου που έκαιγαν οι ηλικιωμένοι. (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: