Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Δήλωση Δαβάκη για την απένταξη της παράκαμψης Σπάρτης από το Γ'ΚΠΣ.

10 Μαρτίου 2010.

Ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, με αφορμή την πληροφορία περί απένταξης του έργου Παράκαμψη Σπάρτης: τμήμα Σκούρα-Πυρί από το Γ΄ΚΠΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με ερωτηματικά και προβληματισμό πληροφορήθηκα την απένταξη του έργου Παράκαμψη Σπάρτης, τμήμα Σκούρα-Πυρί από το Γ΄ΚΠΣ, με απόφαση της Αρχής Πληρωμών του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Και όλα αυτά συμβαίνουν, παρά την αρχική δέσμευση του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γ. Μαγκριώτη σε κατατεθείσα Ερώτησή μου, ότι το έργο αυτό έχει ενταχθεί ως έργο γέφυρα στο ΠΕΠ ΔΕΠΙΝ 2007-2013, ενώ η δημοπράτηση του θα γινόταν τον Απρίλιο του 2011.
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η ανακολουθία της κυβερνήσεως έναντι των αρχικών της δεσμεύσεων. Για το σκοπό αυτό, επαναφέρω άμεσα το θέμα για συζήτηση στη Βουλή, καταθέτοντας Επίκαιρη Ερώτηση, καλώντας την Κυβέρνηση να δεσμευθεί για τη χρηματοδότηση αυτού του ζωτικής σημασίας για τη Λακωνία, οδικού έργου.
Στην Ερώτηση αυτή ζητώ επίσης, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, να ενημερώσει τους πολίτες της Λακωνίας για τους λόγους που οδήγησαν στην απένταξη από το Γ΄ ΚΠΣ το έργο αυτό καθώς και πώς σκοπεύουν πλέον να το χρηματοδοτήσουν, δεδομένου ότι αυτό βρίσκεται εν εξελίξει.»

(Γραφείο Τύπου του Θαν. Δαβάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: