Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Αναστάτωση στη κυβέρνηση για τα τσαντήρια του Τσίπρα.

4 Μαρτίου 2011.
"Πυροσβεστική" παρέμβαση, αργά τη νύχτα, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, με αφορμή τη κόντρα ανάμεσα σε κορυφαίους υπουργούς για το θέμα των μεταναστών-απεργών πείνας...Στο θέμα, ενεπλάκησαν χθες οι κύριοι Βενιζέλος, Ραγκούσης, Παπουτσής και Καστανίδης...Ο κ. Πεταλωτής, δήλωσε αργά τη νύχτα, ότι  «...οι υπουργοί Εσωτερικών και Άμυνας επικοινώνησαν μεταξύ τους και κρίθηκε ότι δεν υφίσταται πλέον κανένα πρόβλημα...».

Νωρίτερα, χθες το βράδυ, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση που έκανε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα των απεργών πείνας στο Μέγαρο Υπατία,δήλωσε ότι "...Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαχείριση μιας πολύ σοβαρής κρίσης, που στο επίκεντρό της έχει ανθρώπινες ζωές αλλά και το γενικότερο συμφέρον, να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος..."..
...Ο κ. Ραγκούσης συμπλήρωσε δε ότι «πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατόν με αυτή τη δημόσια παρέμβαση να λέγεται ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση με την οποία θα αποτραπεί η απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής».
...Ο υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι «από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μία λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών - καθοδηγητών τους».
Τέλος, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι «μόνον ο κ. Βενιζέλος μπορεί να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών».
***Χθες, το μεσημέρι, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτημα του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη σχετικά με τους απεργούς πείνας στο Μέγαρο Υπατία, είχε αναφέρει ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής», είχε χαρακτηρίσει το όλο θέμα ως «μείζον ανθρωπιστικό» και είχε υπογραμμίσει ότι «θα ασκήσει την όποια πίεση μπορεί προς τους αρμοδίους συναδέλφους του για να αποτραπεί πάση θυσία και πάση δυνάμει αυτό το ενδεχόμενο, που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: