Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Νύξεις Ομπάμα για επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

7 Μαρτίου 2011.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, τόνισε σήμερα ότι «το ΝΑΤΟ σταθμίζει τις στρατιωτικές επιλογές, σε απάντηση της τρέχουσας κατάστασης στη Λιβύη».......Ο πρόεδρος Ομπάμα,, που έκαμε τη δήλωση στο τέλος των συνομιλιών του στο Λευκό Οίκο με την πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, τόνισε επίσης ότι, «Αυστραλία και ΗΠΑ συμφωνούν, ότι η βία της λιβυκής κυβέρνησης, κατά του λαού της, είναι απαράδεκτη». ...Μάλιστα, ο Αμερικανός προέδρος τόνισε πως «πρέπει να είναι προσεκτικότεροι οι συνεργάτες του Μουάμαρ Καντάφι, όταν ασκούν βία κατά του λιβυκού λαού, επειδή θα κληθούν να λογοδοτήσουν γι’ αυτήν την άσκηση βίας κατά του λιβυκού λαού».

***Οποιαδήποτε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη θα πρέπει να έχει τη διεθνή υποστήριξη, επισήμανε σήμερα ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς από το Αφγανιστάν όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
...Ο Γκέιτς επανέλαβε τις απολογίες της Ουάσινγκτον για το θάνατο--κατά λάθος--εννιά αφγανών αγοριών στην διάρκεια ΝΑΤΟικού βομβαρδισμού την περασμένη εβδομάδα.
...Ο ίδιος είπε ακόμα πως οι ΗΠΑ θα είναι σε θέση να αρχίσουν να αποχωρούν από το Αφγανιστάν τον Ιούλιο, σύμφωνα με το σχεδιο που προβλέπει την ανάληψη της ευθύνης για την ασφάλεια της χώρας στις αφγανικές δυνάμεις μέχρι το τέλος του 2014...

Δεν υπάρχουν σχόλια: