Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

"Αγριεύει" περισσότερο ο καιρός στη Β. Ελλάδα.

3 Μαρτίου 2011.
Ομαλά διεξάγεται σήμερα το πρωί, η κίνηση των οχημάτων περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, παρά την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και τη χιονόπτωση που σημειώνεται στην περιοχή του Χορτιάτη, αλλά και του Αγίου Βασιλείου. Ο δρόμος από το Χορτιάτη προς τον 'Αγιο Βασίλη παραμένει ανοιχτός την ώρα αυτή. Στο κέντρο της πόλης πέφτει χιονόνερο.
... Αλυσίδες πρέπει να έχουν μαζί τους οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν,του Σελίου και των «3-5 Πηγαδιών» καθώς οι καιρικές συνθήκες επιδεινώνονται. 
...Ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται στην πόλη της Κατερίνης, ενώ χιονίζει στα ορεινά του νομού της Χαλκιδικής. Χιονόνερο πέφτει στον Προμαχώνα, ενώ ελαφρά χιονόπτωση σημειώνεται στο οδικό δίκτυο του νομού Σερρών. 
...Χιόνια πέφτουν στη Δυτική Μακεδονία, στους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών...
***Πάντως, οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν στους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω των χιονοπτώσεων, αλλά και του παγετού σε αρκετά σημεία...(ΑΠΕ)

    Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν στους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω των χιονοπτώσεων, αλλά και του παγετού σε αρκετά σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: