Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις Βενιζέλου για τους μετανάστες-απεργούς πείνας.

3 Μαρτίου 2011.
Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής», αναφερόμενος στην υπόθεση της «Υπατίας» και των παράνομων μεταναστών...
...Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη χαρακτήρισε το όλο θέμα ως «μείζον ανθρωπιστικό» και υπογράμμισε ότι «...θα ασκήσει την όποια πίεση μπορεί προς τους αρμοδίους συναδέλφους του για να αποτραπεί πάση θυσία και πάση δυνάμει αυτό το ενδεχόμενο, που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε -απευθυνόμενος στον υπουργό - «να φροντίσει μην πεθάνει κάποιος από την απεργία πείνας:
«...Αν έχουμε έστω και έναν θάνατο, φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα, ή θα εκληφθεί ως χρυσή λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα. Άρα, ας λάβουμε μέτρα προκειμένου να μην έχουμε δυσμενείς εξελίξεις...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: