Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Απαισιόδοξοι οι Ρεμπουπλικανοί για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

3 Μαρτίου 2011.
Δύο εκ των κορυφαίων Ρεμπουπλικανών Γερουσιαστών, εξέφρασαν έντονη απαισιοδοξία με δηλώσεις τους χθες, Τετάρτη, για τα αποτελέσματα της αμερικανικής πολιτικής σε δύο εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη, στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν...
Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν υπάρχει η αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο και τα αποτελέσματα των προσπαθειών είναι αποκαρδιωτικά....
...Τόσο ο Γερουσιαστής Ρίτσαρντ Λούγκαρ όσο και ο συνάδελφός του Μπομπ Κόρκερ, προειδοποίησαν για το αυξανόμενο ρεύμα αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας της ασκούμενης, από τις ΗΠΑ πολιτικής, στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν, ανάμεσα στους εκπροσώπους του έθνους.
...Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Λούγκαρ, που ηγείται της αντιπροσωπείας των Ρεμπουπλικανών στην Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας " με έχει καταλάβει ένα αίσθημα εκτροπής,σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση στο Αφγανιστάν, αλλά και σε σχέση με το τι συμβαίνει στο Πακιστάν ".
...Ο Κόρκερ, που ταξίδεψε πρόσφατα στην περιοχή, είπε στην ακρόαση της Επιτροπής ότι, τα συναισθήματα που του δημιούργησε η προσπάθειά του να δρομολογήσει ουσιαστικές επαφές με τους ηγέτες στο Πακιστάν, δεν θα ήθελε με τίποτα να τα εκφράσει δημοσίως.
...Προσέθεσε δε ότι " το Πακιστάν είναι το πιο αποκαρδιωτικό μέρος στον πλανήτη να βρίσκεται κάποιος, όταν πρόκειται να διαπραγματευτεί για το είδος των σχέσεων, που έχουμε μαζί τους ".
   (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: