Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Διώξεις στους 6 συλληφθέντες των "Πυρήνων".

15 Μαρτίου 2011.
Ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και διακεκριμένη οπλοκατοχή ασκήθηκε στα έξι άτομα που συνελήφθησαν σε Βόλο και Αθήνα...

 ...Μία επιπλέον πράξη διακεκριμένης οπλοκατοχής απαγγέλθηκε στην Όλγα Οικονομίδου, κατηγορία που αφορά τη δικογραφία του περασμένου Δεκεμβρίου, καθώς φέρεται να έχει εντοπιστεί αποτύπωμά της σε σπίτι από την παλαιότερη υπόθεση. 
...Σήμερα απολογήθηκαν τυπικά, αρνούμενοι να αναγνωρίσουν τη διαδικασία, για τη δικογραφία των 14 παγιδευμένων πακέτων, οι μέχρι πρότινος καταζητούμενοι στην υπόθεση Νταμιάνο Μπολάνο και Γιώργος Νικολόπουλος. Για την ίδια υπόθεση θα απολογηθεί αύριο και αναμένεται να τηρήσει την ίδια στάση, ο Χρήστος Τσάκαλος ενώ και οι έξι θα απολογηθούν αύριο για την υπόθεση του Βόλου. Κατηγορία για την υπόθεση με τα παγιδευμένα δέματα αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Πολύδωρος. 
...Συγγενείς και δικηγόροι των κατηγορουμένων έκαναν λόγο για παράνομη βία που ασκήθηκε σε βάρος τους από την αστυνομία. 
...Από τα στοιχεία της δικογραφίας που διαβιβάστηκε στους Εφέτες Ανακριτές φαίνεται να προκύπτει διασύνδεση των έξι συλληφθέντων σε Βόλο και Αθήνα με τους έξι που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά. 
...Εκρηκτικά, πλαστά δελτία ταυτοτήτων και ασύρματες κρυφές μικροκάμερες εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, στα διαμερίσματα του Βόλου και της Αθήνας. 
...Επίσης, βρέθηκαν δύο τετράδια με χειρόγραφες σημειώσεις στα οποία περιγράφονται ο τρόπος, τα μέσα και πρακτικές για τη διάπραξη ληστειών, καθώς και συγκεκριμένοι στόχοι....(Η.Β., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: