Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος : Μου επιτέθηκαν 5 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

1 Μαρτίου 2011
Για οργανωμένο σχέδιο, αλλά  και κύκλωμα που οργανώνει επιθέσεις, όπως τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος στο Παρίσι από φοιτητές, μίλησε χθες το βράδυ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε εκπομπή του Mega...***Την άποψη ότι υπάρχουν κόμματα που θέλουν να "καπελώσουν" τις διαμαρτυρίες των πολιτών, εξέφρασε πριν λίγο, σήμερα το πρωί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής..."Εάν, κάποιοι προσπαθούν να απαγορεύσουν τον διάλογο, ματαιοπονούν", πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.


..Ταυτόχρονα, ο κ. Πεταλωτής, σημείωσε ότι "όλους αυτούς, (τους τραμπούκπους που θέλουν να διμώσουν το δημόσιο διάλογο), δεν τους είδαμε να διαμαρτύρονται τόσα χρόνια που η κυβέρνηση Καραμανλή, οδηγούσε τη χώρα στη καταστροφή"..Τέλος, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι "..οι πρόωρες εκλογές, θα ήταν, αυτή την ώρα, "καταστροφή για τον τόπο"..
...Σε ό,τι αφορά τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου...
...O κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι πρόκειται για μία "φασιστική νοοτροπία" που έχει σκοπό την επιβολή της άποψης των λίγων πάνω στους υπόλοιπους. "Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ομάδες που θεωρούν ότι εκπροσωπούν την ορθή σκέψη να εμποδίζουν την έκφραση σε δημόσιους χώρους", ανέφερε.
...Υπογράμμισε ότι με αυτού του είδους τη φραστική βία, προετοιμάζεται και η σωματική και ότι η προσπάθεια είναι οι πολιτικοί να μην μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους, σκεπτόμενοι ότι "αν πουν κάτι που δεν αρέσει, θα υποστούν βία και επιθέσεις".
...Ερωτηθείς για το αν επιμένει πως το επεισόδιο προκλήθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αναγνώρισε πέντε πολύ γνωστά στελέχη του κόμματος που δεν θέλησε να κατονομάσει.
"...Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τη θεωρία της 'δικαιολογημένης αγανάκτησης', που προσπαθεί να επιβάλει την άποψη ότι η παρουσία μας στο δημόσιο χώρο αποτελεί πρόκληση", πρόσθεσε.
...Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε- αναφερόμενος στη δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, με αφορμή την προβολή του "Ζ" στην εκδήλωση- ότι και όταν δολοφονήθηκε ο πολιτικός, η τότε εξουσία είχε υποστηρίξει ότι ο Λαμπράκης προκάλεσε οργανώνοντας την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.
...Τότε, είχαν μιλήσει για "αγανακτισμένους πολίτες", υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος, συμπληρώνοντας ότι και τώρα κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν "αγανακτισμένους πολίτες", στους οποίους αν δεν αρέσουν αυτά που κάποιος λέει μπορούν "εν ανάγκη να τους πλακώσουν και στο ξύλο"....

Δεν υπάρχουν σχόλια: