Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

4η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στο Σύνταγμα.

4 Μαρτίου 2011.
Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου, ανοίγει τις πύλες της η 4η Έκθεση Λακωνικών προϊόντων στη ειδική αίθουσα του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα. Εκθέτες απ' όλη την Λακωνία, παρουσιάζουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντας τους, με στόχο να κερδίσουν τις καρδίες των επισκεπτών της Έκθεσης, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ξακουστά λακωνικά προϊόντα, όπως το περίφημο λακωνικό ελαιόλαδο, λακωνικά μέλια, κρασιά και άλλα. Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 13 Μαρτίου. 
Πλήθος επισκεπτών αναμένεται και φέτος στην έκθεση, την οργάνωση της οποίας έχει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τους Δήμους Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ελαφονήσου, Ευρώτα και Μονεμβασιάς.

Στο μήνυμά του για την έκθεση, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, τονίζει τα εξής:

"Σαν Δήμος στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής μας.
Μέσα από αυτή την ΄Εκθεση, δίνεται η ευκαιρία στους Λάκωνες παραγωγούς να προβάλουν τα προϊόντα τους, αλλά και στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τη Λακωνία από μια διαφορετική πλευρά, από αυτή της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού".

Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: