Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

O Σαμαράς εγκαινίασε το παλάτι της ΝΔ....

16 Φεβρουαρίου 2011.
Επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι δήθεν βρίσκεται σε σύγχυση..., αλλά και στον υπουργό Οικονομικών για τον οποίο είπε ότι βρίσκεται σε «παραλήρημα», εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για το θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας αλλά και των πρόωρων εκλογών, μιλώντας πριν λίγο, κατά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος επί της Λεωφόρου Συγγρού.......Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο, σε σύγχυση και δεν είναι τυχαίο που διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες σενάρια για εκλογές» ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Μόνοι τους τα διαρρέουν και μόνοι τους τα διαψεύδουν. Χθες ο κ. Παπανδρέου απέκλεισε άμεση προσφυγή στις κάλπες, λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ ούτε να τον πιστέψω ούτε να τον εμπιστευτώ».

...Αναφερόμενος στο θέμα που έχει ανακύψει με τη δημόσια περιουσία ο κ. Σαμαράς είπε με έμφαση : «Άλλο αξιοποίηση και άλλο ξεπούλημα και εκποίηση». Σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατίας έχει προτείνει από τον περασμένο Ιούλιο να αξιοποιήσει η Ελλάδα την αδρανή περιουσία του Δημοσίου για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης. Και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε σύγχυση λέγοντας: 
«Τη μια προσυπογράφουν αυτά που λέει η τρόικα, την άλλη καταγγέλλουν την τρόικα, τη μία εκπρόσωπος της τρόικας δηλώνει ότι πρέπει να πουλήσουμε τα πάντα, την άλλη ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι θα απαγορευθεί κάθε πώληση δημόσιας γης. Σήμερα ο κ. Παπακωνσταντίνου έφθασε στο σημείο να με κατηγορήσει ότι ζήτησα τα έσοδα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να μπουν στο Μνημόνιο. Ποιον; Εμένα που ήμουν από την αρχή αντίθετος, που το καταψήφισα, που κατηγορήθηκα γι΄ αυτό. Τι να πει κανείς; Πρόκειται γα αληθινό παραλήρημα».

***Στα εγκαίνια παραβρέθηκε το σύνολο των βουλευτών και πολλά στελέχη του κόμματος, καθώς και εκατοντάδες οπαδοί, φίλοι και μέλη της Νεολαίας. Δεν παραβρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής.

***Αναφερόμενος στα νέα γραφεία του κόμματος ο κ. Σαμαράς είπε: «Εδώ και συμβολικά είμαστε στο νέο μας ξεκίνημα, από εδώ αρχίζει η πολιτική μας αντεπίθεση, η πολιτιστική αναγέννηση, η επιβεβαίωση ότι η ΝΔ είναι αληθινά λαϊκό κόμμα, ενωμένο και κοντά στον λαό, όχι κόμμα των ομάδων, των ομαδοποιήσεων και των κλειστών κυκλωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: