Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου ευχαριστεί το Δ. Δρούτσα.

12 Φεβρουαρίου 2011.
Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου ευχαρίστησε σήμερα θερμά την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, για την όλη συμπαράσταση που η ελληνική πολιτεία επεφύλαξε για τους παροίκους κατά τις δύσκολες ημέρες της κρίσης στην Αίγυπτο...
«...Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα, τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Δημήτρη Δόλλη, τον γενικό γραμματέα του ΥΠΕΞ κ. Ιωάννη Αλέξιο Ζέπο, τον Έλληνα πρέσβη στην Αίγυπτο κ. Χριστόδουλο Λάζαρη και τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιάννη Χατζαντωνάκη, οι οποίοι, από τις παραμονές ακόμα της κρίσεως υπήρξαν στο πλευρό μας, συντονίζοντας μαζί μας την κάθε ενέργεια, συμβουλεύοντας και παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις που ζητήσαμε και την άμεση ετοιμότητά τους να προβούν σε ακόμα περισσότερα, αν κρίναμε αναγκαίο...», τονίζεται χαρακτηριστικά σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

...Παράλληλα, η αιγυπτιώτικη παροικία στο Κάιρο ανακοινώνει ότι: «με την εκτόνωση της κρίσεως στην Αίγυπτο, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, μαζί με τις διπλωματικές και προξενικές αρχές, επιτύχαμε στην περίοδο της κρίσης να κρατήσουμε την ψυχραιμία της παροικίας, να προστατέψουμε τα ιδρύματά μας και τους οργανισμούς μας, να εξασφαλίσουμε στους λίγους πάροικους που ήθελαν να ταξιδέψουν άνετο και ασφαλές ταξίδι, αλλά κυρίως να τους καθοδηγήσουμε σωστά σε κάθε φάση της δοκιμασίας που πέρασε η Αίγυπτος και εμείς μαζί της»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: