Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Βρε Τσίπρα, ζήλεψες τα ρεζιλίκια του Σαμαρά ;

4 Φεβρουαρίου 2011.
Τα ρεζιλίκια του Σαμαρά, φαίνεται ότι ζηλεύει, όλο και περισσότερο, ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας...Οπως ο πρόεδρος της ΝΔ, "φροντίζει" να αυτορεζιλεύεται, με διάφορες δηλώσεις που κάνει, με σωρεία ψευδών ισχυρισμών και παραπλανητικών επιχειρημάτων...το τελευταίο "πάθημα" του κ. Τσίπρα :...Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Αλέξης  δήλωσε ότι "16 μετακλητοί υπάλληλοι του πρωθυπουργικού γραφείου μονιμοποιούνται..."....Αν και ήξερε ότι λέει ψέματα, έκανε το λάθος να μοιράσει τη δήλωση αυτή, σε όλα τα ΜΜΕ...για να εισπράξει τη δέουσα απάντηση από το πρωθυπουργικό γραφείο :"...Ενημερώνουμε τον κ. Τσίπρα ότι, στο πλαίσιο των πρόσφατων αλλαγών που έγιναν στις υπηρεσίες του Γραφείου του Πρωθυπουργού, σε καμία από αυτές τις δεκαέξι (16) θέσεις μετακλητών υπαλλήλων στις οποίες αναφέρθηκε, ( ο κ. Τσίπρας),  δεν υπήρχε προσωπικό που να υπηρετεί και η θέση του να μετατράπηκε σε θέση μονίμου υπαλλήλου κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού. Σε καμία από αυτές ούτε σε κάποια άλλη.
... Έγινε απλώς και μόνο μετατροπή θέσεων προσωπικού και όχι μετατροπή σχέσης εργασίας υπηρετούντων σ' αυτές υπαλλήλων.
..Δηλαδή, καμία σχέση εργασίας μετακλητού υπαλλήλου που εργάζεται στις υπηρεσίες του Γραφείου του Πρωθυπουργού δεν μετατράπηκε σε σχέση εργασίας μονίμου υπαλλήλου.
...Οι δε προβλεπόμενες θέσεις μονίμου προσωπικού παραμένουν μέχρι σήμερα κενές.
... Στην περίπτωση που μελλοντικά παραστεί ανάγκη κάλυψης των προβλεπόμενων θέσεων μονίμων υπαλλήλων με διορισμό, είναι αυτονόητο ότι θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για το μόνιμο προσωπικό του δημοσίου τομέα.
..Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν ο κ. Τσίπρας μιλήσει δημοσίως να έχει ενημερωθεί.
... Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εμπέδωσε από την πρώτη στιγμή πρωτοφανείς διαδικασίες αξιοκρατίας στις προσλήψεις στο Δημόσιο, καταργώντας κάθε ρουσφετολογική νοοτροπία που γονάτισε το ελληνικό κράτος. Αυτό, ας το καταλάβουν όλοι όσοι συνειδητά παραπληροφορούν με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων...." (Νικ. Λα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: