Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Νέα στοιχεία στη δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή στην Κύπρο.

9 Φεβρουαρίου 2011.
Περισσότερα στοιχεία για τα όσα προηγήθηκαν της στυγερής δολοφονίας, στις 11.1.2010, του διευθύνοντος συμβούλου του εκδοτικού συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» Άντη Χατζηκωστή και το σχεδιασμό της έδωσε σήμερα στο Κακουργιοδικείο, συνεχίζοντας την κατάθεση του, ο μάρτυρας κατηγορίας Γιώργος Χριστοδούλου Ζαβράντωνας...
...Ο μάρτυρας, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλες υποθέσεις, ανέφερε πως περί τα τέλη Νοεμβρίου 2009 επισκέφτηκε το κρεοπωλείο του κατηγορούμενου Ανδρέα Γρηγορίου όπου και είδε έξω από αυτό τον Ανδρέα Γρηγορίου να συνομιλεί μαζί με το κατηγορούμενο, Τάσο Κρασοπούλη για θέμα όμως το οποίο δεν γνώριζε.
...Αργότερα, την ίδια περίοδο είπε πως επισκέφτηκε τον Ανδρέα Γρηγορίου στο διαμέρισμα και πως ο Γρηγορίου του είπε ότι βρήκε άλλο άτομο να τον βοηθήσει για τη δουλειά την οποία ετοίμαζε, δηλαδή τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, και πως σκεφτόταν τι όπλο να χρησιμοποιήσει, ''ένα τσέχικο ή ένα πιστόλι''.
...Ο Ζαβράντωντας είπε στο Δικαστήριο ότι παρότρυνε τον κατηγορούμενο να σκεφτεί και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με τον Ζαβράντωνα, ο Γρηγορίου του είπε ακόμα πως είχε και ένα ''άβουλλο'', δηλαδή άγραφο-αδήλωτο, κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε τροποποιήσει κόβοντας την κάννη και το κοντάκι.
...Ο Ζαβράντωνας κατέθεσε ότι τη νύχτα της 11ης Ιανουαρίου 2010 πληροφορήθηκε για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή από τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, ο οποίος ήταν φίλος του και στον οποίο έδινε πληροφορίες που έπαιρνε από το Γρηγορίου, την ώρα που ήταν στο αεροδρόμιο και περίμενε να υποδεχτεί τους γονείς του που έρχονταν από την Αγγλία....(ΡΙΚ, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: