Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχείς συσκέψεις κυβερνητικών στελεχών υπό τον πρωθυπουργό.

16 Φεβρουαρίου 2011.
Ολοκληρώθηκαν οι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, αλλεπάλληλες και πολύωρες συσκέψεις που είχε με συνεργάτες του και υπουργούς στη Βουλή ενόψει των ταξιδίων του σε Γερμανία και Φινλανδία την ερχόμενη εβδομάδα και στην Θράκη για την οποία αναχωρεί αύριο μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου...
...Σε ότι αφορά τα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό κυβερνητικά στελέχη σημείωναν ότι η Ελλάδα θέλει να επιτύχει η Σύνοδος Κορυφής διευκρινίζοντας ότι «επιτυχία για τη χώρα μας είναι κατ' αρχήν η δημιουργία του μηχανισμού στήριξης σε μόνιμη βάση».
...Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι παρά τον εφησυχασμό που -κακώς κατά την άποψή τους-επικρατεί περί εξεύρεσης λύσης στα ζητήματα που απασχολούν την ΕΕ, οι διαφορές μεταξύ κρατών είναι έντονες.
...Οι επισκέψεις του κ. Παπανδρέου σε Γερμανία και Φινλανδία εντάσσονται ακριβώς στο πλαίσιο των συζητήσεων που αναπτύσσονται στην ΕΕ με κορύφωση την Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου.
...Αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θράκη σημειώνεται ότι ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει «πλήρεις φακέλους» από τους υπουργούς για μια σειρά ζητήματα και με αντικείμενο την ενημέρωσή του πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες συσκέψεις.
...Σημειώνεται, τέλος, ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Σαμοθράκη, καθώς ένα χωριό που κατοικείται από Πομάκους, ενώ την Παρασκευή θα προεδρεύσει στην Κομοτηνή στην συνεδρίαση του διευρυμένου Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: