Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γιατροί, φαρμακοποιοί, στο πόδι...

2 Φεβρουαρίου 2011.
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν έως και την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, τα ιατρεία του ΙΚΑ, καθώς οι γιατροί του Ιδρύματος προχωρούν σε δύο 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας "Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις" που έχει κατατεθεί στη Βουλή...
..Παραμένουν στο ισόγειο του υπουργείου Υγείας οι γιατροί. Η κατάληψη θα συνεχιστεί, ενώ η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών αποφάσισε εκτάκτως να κηρύξει σήμερα 24ωρη απεργία και καλεί τους γιατρούς να συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στο υπουργείο Υγείας. Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο κοινή συνεδρίαση όλων των ΔΣ των ιατρικών φορέων...
....Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση για την ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων, την οποία χαρακτηρίζουν "αντισυνταγματική και παράνομη". 
****Στο μέτωπο των φαρμακοποιών....
...Πανελλαδικές 24ωρες απεργίες στις 4 , 7 και 8 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ, προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. 
...Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι φαρμακοποιοί της Αττικής σταματούν από την 1η Μαρτίου τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους των Ταμείων που δεν είναι συνεπή στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: