Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα από την κακοκαιρία.

19 Φεβρουαρίου 2011.
Προβλήματα σοβαρής μορφής, δημιούργησε το κύμα κακοκαιρίας που "σάρωσε" σχεδόν ολ΄κληρη τη χώρα...Αττική, Δυτική Ελλάδα, Ηπειρος, Αργολίδα, (πλημμύρισε το Ναύπλιο), αλλά και άλλες περιοχές, κυριολεκτικά πνίγηκν από την ισχυρή βροχώπτωση, η οποία συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, και κεραυνούς...Έντονες βροχοπτώσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής, με εκατοντάδες οι κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία για κοπές δέντρων και απεγκλωβισμό από ασανσέρ...πολλές συνοικίες βυθίστηκαν στο σκοτάδι, ενώ ισχυρά φαινόμενα έπληξαν τη Ραφήνα, Φιλαδέλφεια, Μενίδι, και Χαλκηδόνα, κ.α...
...Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ απαγορεύτηκε ο απόπλους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Aκόμη, έκλεισε η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντίρριου,(η γραμμή άνοιξε σήμερα το πρωί),  ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των από Αγ. Κωνσταντίνο-Σποράδες, Κυλλήνη-Ζάκυνθο και Κυλλήνη-Αργοστόλι....Χθες, δεν έγιναν τα δρομολόγια από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα και αντιστρόφως, ενώ από  Πάτρα έφευγαν τα πλοία μόνο για Ιταλία...επίσης δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια για Αργοσαρωνικό....Προβλήματα καταγράφηκαν επίσης τόσο στις εναέριες όσο και στις θαλάσσιες συγκοινωνίες της Κρήτης, λόγω των θυελλωδών νότιων ανέμων.

Από το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου, εκδόθηκε απαγόρευση του απόπλου των πλοίων ως τις 6 το πρωί, σήμερα...
...Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Acqua Jewel που έκανε το δρομολόγιο Λαύριο – Κέα – Ίο – Κύθνο – Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Σίκινο – Φολέγανδρο – Κίμωλο – Μήλο, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι τη Φολεγάνδρου, καθώς οι άνεμοι έπνεαν μέχρι εννιά μποφόρ.
...Επίσης, το Δωδεκάνησος Εξπρές που έκανε το δρομολόγιο, Πάτμος – Λειψοί– Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος, δεν μπόρεσε να πιάσει στο λιμάνι της Σύμης....(Η.Β., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: