Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Ερευνες σε τρεις χώρες για αγνοούμενες δίδυμεςαδελφούλες από την Ελβετία.

7 Φεβρουαρίου 2011.
Δίδυμα κορίτσια από την Ελβετία αγνοούνται εδώ και επτά ημέρες παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους στην Ελβετία, τη Γαλλία και την Ιταλία, κυρίως μετά την αυτοκτονία του πατέρα τους, ο οποίος φέρεται ότι τα είχε απαγάγει...
Πρόκειται για τις δίδυμες Αλέσια και τη Λίβια Σεπ, 6 ετών, τις οποίες πήρε ο πατέρας τους από το σπίτι όπου διέμεναν με την πρώην σύζυγό του Ιρίνα Λουτσίντι, 44 ετών Ιταλίδα, στη δυτική Ελβετία στις 30 Ιανουαρίου...Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν κοινή επιμέλεια των παιδιών......Ο Ματίας Σεπ, που μόλις είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, αυτοκτόνησε την Πέμπτη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο σταθμό Τσερινιόλα, στη νότια Ιταλία, όμως τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη.
Η Ιντερπόλ, που έχει χαρακτηρίσει αυτή την υπόθεση «προτεραιότητά» της, έχει σημάνει συναγερμό σε 188 χώρες-μέλη, τη συνδρομή των οποίων ζητεί για τον εντοπισμό των κοριτσιών, ενώ έχει αναρτήσει τη φωτογραφία τους και στον ιστότοπό της.
...Νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν χθες Κυριακή κάνουν τους Ελβετούς και Γάλλους ερευνητές να πιστεύουν ότι τα δύο κορίτσια βρίσκονταν τη Δευτέρα στη Μασσαλία μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος αγόρασε τρία εισιτήρια για το φέρι-μπόουτ προς το Προπριάνο της Κορσικής.
...Τα ίχνη του πατέρα χάθηκαν μέχρι την Πέμπτη, οπότε μάρτυρες τον είδαν σε ένα εστιατόριο στη Νάπολη χωρίς τις κόρες του, όμως, όπως δήλωσε η ελβετική αστυνομία.
...Έτσι το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των παιδιών και την αυτοκτονία του πατέρα παραμένει άλυτο, παρά την ανακάλυψη στο σπίτι του Ματίας Σεπ μίας διαθήκης.
«(Στη διαθήκη) δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα παιδιά ή για το σημείο στο οποίο βρίσκονται», σύμφωνα με τους ερευνητές.
...Σύμφωνα πάντως με το πρακτορείο Ansa στη διαθήκη του ο Ματίας Σεπ αφήνει ένα σπίτι στην πρώην σύζυγό του, κάποια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά τα περισσότερα στις κόρες του.
...Εξάλλου ο Σεπ είχε κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από πέντε διαφορετικά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης στη Μασαλία, όμως όταν βρέθηκε το πτώμα του δεν είχε μαζί του παρά περίπου 50 ευρώ, αναφέρει σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Republica.
«...Τι έχουν γίνει τα υπόλοιπα χρήματα;», αναρωτιούνται οι αστυνομικοί ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών.
...Οι έρευνες συνεχίζονται στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ελβετία, ενώ «η μητέρα (των κοριτσιών) ελπίζει ότι ο Ματίας Σεπ τα έχει αφήσει σε κάποιον στην Ελβετία, τη Γαλλία ή των Ιταλία», όπως δήλωσε μία φίλη της μητέρα στην ελβετική εφημερίδα Sonntagszeitung...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: