Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλο συλλαλητήριο της αντιπολίτευσης στη Σερβία.

5 Φεβρουαρίου 2011.
Το μεγαλύτερο κόμμα της Σερβικής αντιπολίτευσης διοργανώνει σήμερα, το πρώτο του μεγάλο αντί-κυβερνητικό συλλαλητήριο εδώ και χρόνια, το Σάββατο, σε μία δοκιμασία και για το ίδιο ώστε να αναμετρήσει τις δυνάμεις του στο εκλογικό σώμα...
...Η φίλο-Ευρωπαϊκή κυβερνητική συμμαχία, που κρατά τα ηνία της χώρας από το 2008, κλυδωνίζεται από την επίμονη οικονομική δυσανεξία και οπισθοδρόμηση και αυτό το γεγονός μαζί με τον αργό ρυθμό της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης έχει εξοργίσει πολλούς Σέρβους.
...Ο Τόμισλαβ Νίκολιτς επικεφαλής του κόμματος για την Πρόοδο της Σερβίας είπε σε μία συνέντευξή του στην κορυφή διαδήλωσης μπροστά από το Κοινοβούλιο,ότι η αντίδραση δεν οφείλεται μόνο στα κοινωνικά θέματα, αλλά και στο ότι ο κόσμος βλέπει την κυβέρνηση να καταρρέει μπροστά στα μάτια του.
...Το κόμμα του, ένα από αυτά που συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο, ζητά πρόωρες εκλογές υψηλότερους μισθούς και πάταξη της διαφθοράς, στην υποψήφια προς ένταξη στην Ε.Ε.
χώρα του.
"... Αν δεν ανταποκριθούν στα αιτήματά μας, θα ξεκινήσουμε διαδηλώσεις διαρκείας τον Απρίλιο ", πρόσθεσε ο Σέρβος πολιτικός...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: