Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ "ανησυχεί" για την Τουρκία.

11 Φεβρουαρίου 2011.
Τ
ην ανησυχία του για τον κίνδυνο, οι εξελίξεις στην Αίγυπτο να οδηγήσουν, όπως είπε, σε έναν «light» ισλαμισμό» με αποτέλεσμα την επικυριαρχία της Τουρκίας στην περιοχή, εξέφρασε μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης......Ταυτόχρονα, ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική σε αυτό που πάει να γίνει, τονίζοντας ότι θα ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένος αν είχε πραγματοποιηθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο.
«...Να θυμίσω ότι η Ελλάδα, 30 χρόνια με τον κ. Μουμπάρακ δεν πήγε άσχημα. Κάναμε μεγάλες επενδύσεις. Τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις μας έχουν πάει εκεί και βεβαίως δεν έγινε τον τελευταίο μήνα δικτάτορας ο κ. Μουμπάρακ...», τόνισε ο κ Καρατζαφέρης και πρόσθεσε:
«...Το καθεστώς αυτό υπάρχει το ίδιο και απαράλλαχτο πάνω από 60 χρόνια. Απλά, τώρα δεν εξυπηρετεί τον Αμερικάνο, ο οποίος θέλει να κάνει αυτές τις ασκήσεις τις οποίες κάνει, τις ίδιες πολιτικές κινήσεις που έκανε επί 31 χρόνια στο Ιράν και του προέκυψε αυτό που το προέκυψε. Το ίδιο πράγμα πάει να γίνει τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: