Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Διάψευση φημών για απόπειρα δολοφονίας του Αιγύπτιου αντιπροέδρου.

5 Φεβρουαρίου 2011.
Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης για μια απόπειρα δολοφονίας του αντιπροέδρου της Αιγύπτου Όμαρ Σουλεϊμάν ενισχύουν αιφνιδίως..., τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο όσον αφορά την κρίση μεταξύ της κυβέρνησης και των διαδηλωτών στη χώρα αυτή, δήλωσε σήμερα η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.
.....Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox μετέδωσε αργά χθες ότι σημειώθηκε μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του αντιπροέδρου Σουλεϊμάν κατά την οποία φέρεται ότι σκοτώθηκαν δύο φρουροί του. Το δίκτυο σημείωσε ωστόσο ότι η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.
...Σήμερα ανώτερη πηγή της αιγυπτιακής ασφάλειας διέψευσε την είδηση για απόπειρα δολοφονίας του Αιγύπτιου αντιπροέδρου.
...Η πηγή της αιγυπτιακής ασφάλειας, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, σημείωσε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία αλήθεια στο ρεπορτάζ αυτό.
«...Η πληροφορία αυτή των μέσων ενημέρωσης ενισχύει αιφνίδια τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο», δήλωσε η Κλίντον στη διάσκεψη για την ασφάλεια που διεξάγεται στο Μόναχο, όταν πληροφορήθηκε σχετικά.
...Ωστόσο Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε λίγο αργότερα ότι το σχόλιο αυτό της Αμερικανίδας υπουργού δεν συνιστά επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας του Αιγύπτιου αντιπροέδρου, η οποία διαψεύστηκε μάλιστα από την ανώτερη πηγή της αιγυπτιακής ασφάλειας.
   (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: