Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία...

9 Φεβρουαρίου 2011.
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία...στην Αθήνα...στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς, διαδήλωση γιατρών στο κέντρο της Αθήνας...αναλυτικά, συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με στάσεις εργασίας σε Mετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λεωφορεία και τρόλεϊ
...συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος αλλά και οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από τις 11:00 έως τις 15:00, ενώ 5ωρη στάση, από τις 11 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.......Επίσης, στάση εργασίας  και στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ από τις 11 το πρωί έως τις 15:30 το απόγευμα....
...Την ίδια στιγμή...
...Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ μαζί με άλλους συναδέλφους τους από το χώρο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, θα πάρουν μέρος στη διαδήλωση και την πορεία που διοργανώνουν στο κέντρο της Αθήνας οι γιατροί.
...Χθες, στα κεντρικά γραφεία της ΑΜΕΛ Αττικό Μετρό Εταιρία Λειτουργίας), ομάδα περίπου 50 ατόμων, από το Μετρό τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ, άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το κτήριο, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Μετά από λίγη ώρα ανέβηκαν στο γραφείο του προέδρου της εταιρςίας κ. Μιχαλόπουλου, ο οποίος όμως απουσίαζε, και «έχτισαν» την πόρτα του γραφείου του κάνοντας μια ιδιοκατασκευή, με γύψο, τούβλα και άλλα υλικά.
Οι εργαζόμενοι, όπως τόνισαν, με την κίνησή τους αυτή θέλησαν να γνωστοποιήσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, αλλά και στις απειλές, που όπως διατείνονται, εκτοξεύονται από την πλευρά της διοίκησης προς τους υπαλλήλους, σχετικά με τη συμμετοχή τους σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

***Τέλος...
...Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στο σύνολό του, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες δηλώνουν ότι θα κατέλθουν σε 24ωρη απεργία, καθώς όπως διατείνονται, ο αλλαγές που κάνει το αρμόδιο υπουργείο στο επίμαχο νομοσχέδιο, δεν είναι ουσιαστικές και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν ως «κόκκινη γραμμή» τις αλλαγές στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: