Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

"Φαιδρή μου Ελλαδίτσα"...

3 Φεβρουαρίου 2011.
Τελικά, η φαιδρότητα φαίνεται να κυριαρχεί στη χώρα του μνημονίου και της τρόικας...και προκειμένου να "εξυπηρετηθούν" οι διάφορες συντεχνίες το ίδιο το κράτος, εφευρίσκει τα πιο απίθανα σενάρια ...βαπτίζοντας "παραπληγικούς", τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας της Λέσβου προκειμένου να εισπράξουν πίσω,  χρήματα από την κατάργηση ενός άλλου επιδόματος...
 
...Η ιστορία ξεκινά το  2008, όταν  χορηγείται στους επιμελητές και στους αγροτικούς ιατρούς των κέντρων υγείας  επίδομα τροφής 35 ευρώ το μήνα για τις εφημερίες. 
...Η χορήγηση όμως διεκόπη με απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου και το Ελεγκτικό Συνέδριο ζήτησε να επιστραφούν, μέσω παρακράτησης από το μισθό, τα χρηματα που είχαν ήδη πάρει οι γιατροί.
Τον περασμένο Ιούλιο αποφασίστηκε πως τελικά οι γιατροί δικαιούνται το επίδομα και επομένως έπρεπε να τους επιστραφούν τα παρακρατηθέντα. 
...Ομως έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ωστε μην φορολογηθούν οι γιατροί αφού είχαν φορολογηθεί κατά την αρχική καταβολή του επιδόματος. Επρεπε λοιπόν να βρεθεί ένας κωδικός που δεν φορολογείται και έτσι οι 30 γιατροί βαφτίστηκαν "παραπληγικοί"....(πληροφ. από ΦΛΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: