Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα από τον χιονιά στην Πελοπόννησο - αποκλείστηκαν χωριά στον Πάρνωνα.

3 Φεβρουαρίου 2011.

Πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας προκάλεσε η πυκνή χιονόπτωση στη Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Πολλά χωριά στον ορεινό όγκο του Πάρνωνα αποκλείστηκαν.....Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση στον Ταύγετο, αλλά και στην Ε.Ο. προς Τρίπολη... ενώ η τροχαία ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά στην εθνική οδό Τρίπολης - Κορίνθου.... Παράλληλα, σφοδρή καταιγίδα έπληξε την περιοχή της Μονεμβασίας, με αποτέλεσμα να φουσκώσουν οι χείμαρροι της περιοχής, χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Αναλυτικά....

...πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στον ορεινό όγκο του Πάρνωνα, με αποτέλεσμα πολλά χωριά όπως τα Πελετά και τα Τζίτζινα να αποκλειστούν. Σύμφωνα με την τροχαία, οι οδηγοί που πρόκειται να κατευθυνθούν  προς τον Πάρνωνα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται από νωρίς στους δρόμους για καθαρισμό, όπου απαιτείται. 

Στις χαμηλότερου υψόμετρου περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, σημειώθηκαν χθες ισχυρές καταιγίδες, χωρίς όμως να δημιουργηθούν μέχρι αυτή την ώρα ιδιαίτερα προβλήματα.....

Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: