Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση μετον πρωθυπουργό ζητούν ζωοφιλικά σωματεία.

28 Φεβρουαρίου 2011
Τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ζητούν να συναντήσουν, με επιστολή τους, τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων, με στόχο να τον ενημερώσουν για τις προτάσεις τους...
...Όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, εάν οι προτάσεις τους γίνουν αποδεκτές, θα οδηγήσουν σε ουσιαστική αλλαγή της μοίρας των ζώων στην Ελλάδα.
«...Θεωρούμε ότι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και προάγει την «πράσινη ανάπτυξη» είναι καιρός να σταματήσει να αναλώνεται σε ευχολόγια και υποσχέσεις και να δείξει έμπρακτα τον απαιτούμενο σεβασμό προς τη φύση και τη ζωή σε όλες της τις μορφές», επισημαίνουν στην επιστολή τους.
...Μάλιστα σημειώνουν ότι έχουν ήδη δημιουργήσει επαφές με τα αρμόδια υπουργεία, τονίζοντας ότι «παρά τις προσπάθειές μας αυτές και τις καλές προθέσεις των αρμοδίων, με τους οποίους διατηρούμε επαφή, κάποια από τα αιτήματά μας καθυστερούν να υλοποιηθούν, ενώ πολλά βρίσκονται ακόμη σε πρωτόλειο στάδιο».
...Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων αποτελείται από 110 ενεργά ζωοφιλικά σωματεία και δραστηριοποιείται σ’ όλη την Ελλάδα με σκοπό την κατοχύρωση των δικαιωμάτων και την ευζωία των ζώων, της ήμερης και της άγριας πανίδας....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: