Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

"Φρένο" Ρέππα στις ανοησίες....

2 Φεβρουαρίου 2011.
«....Να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί ειδικά όταν αναφερόμαστε σε θέματα στα οποία εμπλέκεται η δικαιοσύνη...» κάλεσε από την Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππας, προσθέτοντας ότι όταν αποφασίζει η δικαιοσύνη ο δικός μας λόγος περιττεύει, αναφερόμενος στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών και απαντώντας στις επικρίσεις των κομμάτων της Αριστεράς ότι η κυβέρνηση ποινικοποιεί τους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος.......Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ ο κ. Ρέππας είπε ότι με την νομοθετική της πρωτοβουλία η κυβέρνηση διασφαλίζει τον κρατικό χαρακτήρα των συγκοινωνιών, περιφρουρεί όλες τις θέσεις εργασίας, περιορίζει τα ελλείμματα, θέτει τέλος στην κακοδιαχείριση, αλλά και θέτει τέλος στην εισιτηριοδιαφυγή. Κατηγόρησε δε την ΝΔ ότι είναι κατά του νομοσχεδίου γιατί θέλει την ιδιωτικοποίηση.
«...Η ΝΔ δεν μίλησε ποτέ για ιδιωτικοποίηση. Το νομοσχέδιό σας έχει σκοτεινά σημεία για αυριανή ιδιωτικοποίηση αστικών συγκοινωνιών...» απάντησε ο εισηγητής της ΝΔ, Μ. Παπαδόπουλος.

....Ο κ. Ρέππας χαρακτήρισε επίσης «αντικοινωνική» την αντίληψη να μην πληρώνονται τα εισιτήρια διαμηνύονται πως «η συμπεριφορά αυτή των τσαμπατζήδων του δεν πληρώνω εγώ και πληρώνουν άλλοι για μένα δεν είναι ανεκτή». Ζήτησε τέλος να μην «εξαντλείται ο δημόσιος λόγος σε συνθήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: