Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Οταν ...μιλά ο...Πεταλωτής...

1 Φεβρουαρίου 2011.
 Απέκλεισε (;) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γ. Πεταλωτής, μιλώντας σήμερα, στο ραδ. σταθμό ΒΗΜΑ 99,5, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της μια τριετία....«...Δεν υπάρχει καμία λογική, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν εκλογές. Γίνεται μια δουλειά πολύ κρίσιμη, πολύ μεγάλη -άσχετα πως την κρίνει ο καθένας- από την κυβέρνηση. Έχουμε μπροστά μας σχεδόν μια τριετία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν εκλογές. 'Οσοι το σκέφτονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ...», τόνισε....Η κυβέρνηση έχει μπροστά της μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει θέμα για μισθούς και συντάξεις.
...Ο κ. Πεταλωτής, είπε ότι δε γίνεται συζήτηση για συνταγματική κατοχύρωση του ορίου του ελλείμματος, όπως αναφέρει δημοσίευμα του SPIEGEL. «...Δε θα χωρούσε μέσα στο Σύνταγμα, μέσα σε σοβαρές, πολύ σοβαρές θεμελιώδεις αρχές, να βάλουμε ένα ύψος ελλείμματος. Το δεδομένο βέβαια -και το επιβεβλημένο σε όλους μας- είναι να μην φθάσουμε ποτέ, ξανά σ' αυτά τα ελλείμματα...»....

***Σε ότι αφορά τα προβλήματα από τις απεργίες στις συγκοινωνίες, τόνισε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχίζεται όλη αυτή η άσχημη κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες, διασφαλίζουμε τον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών, που είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι παρατηρητής η κυβέρνηση. 
....Σύντομα θα δούμε να υπάρχουν αποφάσεις πάνω σε αυτό. Εξαντλούμε όλα τα μέσα ώστε να υπάρχει διάλογος, ώστε να υπάρχει πειθώ, ώστε να υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης και να μην φτάνουμε στα άκρα. 
...Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει αδυναμία. Εάν ήμασταν παρατηρητές θα λειτουργούσαμε αλλιώς. ...Εμείς κάνουμε τεράστιες, μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, που δεν έγιναν επί δεκαετίες ολόκληρες...»...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: