Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σαμαράς οι...ντιντήδες, η Ντόρα και ο ΣΥΡΙΖΑ...

1 Φεβρουαρίου 2011
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΜΕΤΡΟ»,  ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου, σημειώνει ότι «...η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά έγινε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και με την πρόταση περί μηδενισμού του ελλείμματος ξεπέρασε σε λαϊκισμό το περιβόητο ``λεφτά υπάρχουν`` του πρωθυπουργού και παράγει μόνο παραπολιτική, στοχοποιώντας στην αρχή την Μπακογιάννη, αργότερα τους ``ντιντήδες`` και τώρα τελευταία τον Καραμανλή...»........Ο κ. Οικονόμου εκφράζει την εκτίμηση ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή, επισημαίνοντας πως αυτό δείχνουν προς το παρόν οι δημοσκοπήσεις και τονίζει ότι το κόμμα που εκπροσωπεί δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας. 
«....Δημιουργήθηκε για να παίξει ρόλο. Δεν έγινε για να διαχειριστεί ένα κομμάτι της μίζερης πολιτικής εικόνας αλλά για να συμβάλει στην αλλαγή της....», προσθέτει.
Κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση λέει ότι ήδη στραβοπατάει στην οικονομία, ενώ επισημαίνει ότι το Μνημόνιο ήταν ο μοναδικός τρόπος για να μη χρεοκοπήσει η χώρα.
....Στην ίδια συνέντευξη, αφήνει για το...μέλλον, ανοικτό το ενδεχόμενο η Δημοκρατική Συμμαχία να συνεργαστεί και με τη Νέα Δημοκρατία στην περίπτωση που (....) στις εκλογές το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρθει πρώτο (....)
...«...Η οποιαδήποτε συνεργασία μετά τις εκλογές, είτε αυτή αφορά συμμετοχή σε κυβέρνηση είτε στήριξη σε μια κυβέρνηση, θα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε προγραμματική σύγκλιση και σε συγκεκριμένους στόχους. Ούτε σε ``παζάρια`` και φυσικά ούτε σε ``βεντέτες``...», τονίζει ο κ. Οικονόμου...

...Για την υπόθεση της Siemens λέει ότι «την αλήθεια για τα 100 εκατ. μίζες δεν την έχουμε ακόμα μάθει», ενώ τάσσεται υπέρ της κατάργησης το πανεπιστημιακού ασύλου, δηλώνοντας ότι «...οι Δημοκρατίες δεν έχουν ανάγκη από άσυλα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: