Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Δρούτσα με Γ.Γ. ΟΗΕ...

10 Φεβρουαρίου 2011.
Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο θα έχει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας...Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής για το πρόγραμμα του Προκαθημένου της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στις 4:45 το απόγευμα..***Επίσκεψη και στη Λευκωσία....
...Την ίδια μέρα, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας θα συναντηθεί με το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.
...Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, κύριο θέμα συζήτησης θα είναι το Κυπριακό, ενόψει της έκθεσης του γενικού γραμματέα, που θα δοθεί στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, προς το τέλος του τρέχοντος μηνός.
...Ο επικεφαλής του ΟΗΕ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Ευρώπη, συναντήθηκε με τους υπουργούς Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Βρετανίας και της Τουρκίας και ένα από τα θέματα που συζήτησε μαζί τους ήταν και η διαπραγματευτική διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού...
***Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι :
΄΄΄...Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, θα πραγματοποιήσει από την ερχόμενη Δευτέρα (14 Φεβρουαρίου), ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρης Δρούτσας.
...Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, δήλωσε ότι η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών και του συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας. Κατά την επίσκεψη θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα.
***Σήμερα, ο κ. Δρούτσας θα έχει στην Αθήνα συνάντηση με τον ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, για το κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: