Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνοθέτησε ένοπλη ληστεία...

10 Φεβρουαρίου 2011.
Σκηνοθετημένη αποδείχθηκε τελικά η  "ένοπλη ληστεία", σε κοσμηματοπωλείο, στην κεντρική λεωφόρο Μακαρίου της Λευκωσίας....σύμφωνα με την αστυνομία, ο ληστής δεν ήταν άλλος από τον υπάλληλο του καταστήματος, ο όποιος και σκηνοθέτησε τη ληστεία....
...Ο δράστης πιάστηκε στη «φάκα», λόγω των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε και τελικά προκύπτει ότι αυτός σκηνοθέτησε τη ληστεία, πιθανότατα για να καλύψει έλλειμμα που είχε το ταμείο του καταστήματος που διηύθυνε. 
...Ο υπάλληλος είχε βρεθεί δεμένος στο πατάρι του καταστήματος, γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, από την καθαρίστρια της πολυκατοικίας στην οποία είχε πει ότι τον είχε ακινητοποιήσει ληστής, γύρω στις δύο μετά το μεσημέρι, όταν έκλεινε το κατάστημα λόγω της ημιαργίας της Τετάρτης. 
...Ο ληστής σύμφωνα, με το σενάριο που σκάρωσε ο υπάλληλος, σήκωσε αριθμό πανάκριβων ρολογιών και ποσό 100 ευρώ και έφυγε. 
...Μετά την «απελευθέρωση» από την καθαρίστρια, ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία τελικά διάβασε καλά το σενάριο και συνέλαβε τον εμπνευστή του. (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: