Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Ενταλμα σύλληψης Παλαιοκώστα για τη βόμβα στο υπ. Προστασίας του Πολίτη.

8 Φεβρουαρίου 2011.
Ένταλμα σύλληψης του ήδη καταζητούμενου δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα, 45 ετών, για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση στις 24 Ιουνίου 2010 με παγιδευμένο φάκελο και θύμα τον τότε υπασπιστή του τέως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιώργο Βασιλάκη, εκδόθηκε σήμερα από τον 13ο ανακριτή Αθηνών...
...Με βάση το ένταλμα ο Παλαιοκώστας κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατά συρροή, ανθρωποκτονία με πρόθεση, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας από τρομοκρατική οργάνωση και θανατηφόρα έκρηξη.
...Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας, αποτύπωμα του 45χρονου δραπέτη βρέθηκε στον παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο που στάλθηκε ταχυδρομικά στο γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη.
...Ο Παλαιοκώστας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σχετίζεται και με την καταδίωξη που έγινε προχθές στη Λιβαδειά, όπου δύο άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά έναν από αυτούς.
...Η εμπλοκή του Παλαιοκώστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προκύπτει από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μάρκας «Audi», στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και εγκατέλειψαν έξω από τη Χαιρώνεια Βοιωτίας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: