Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μη αναστρέψιμες οι βλάβες στην υγεία των απεργών πείνας...

25 Φεβρουαρίου 2011.
Για μη αναστρέψιμες βλάβες πλέον στην υγεία των απεργών πείνας έκανε λόγο, σε συνέντευξη τύπου, ο Στρατής Πλωμαρίτης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλος της ομάδας ιατρών που παρακολουθούν την υγεία των 50 απεργών στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου....
«...Κινδυνεύουν να καταστραφούν εντελώς τα νεφρά και να υποστούν σημαντικές βλάβες το συκώτι, η καρδιά και το νευρικό τους σύστημα...» πρόσθεσε.
Μέχρι στιγμής, 13 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί σε προκωματώδη κατάσταση σε εφημερεύοντα νοσοκομεία εκ των οποίων οι 5 απ΄ αυτούς παραμένουν για νοσηλεία.
...Ο κ.Πλωμαρίτης κατήγγειλε τον διευθυντή της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΄Αγιος Δημήτριος γιατί υπέβαλε τους ασθενείς «σε μαρτύριο», όπως το χαρακτήρισε, αφού έδωσε εντολή να τους φέρουν δίσκο με φαγητό και να τον αφήσουν μπροστά τους για μισή ώρα.
«Θα τον καταγγείλουμε στο πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου ζητώντας την αφαίρεση της αδείας του» τόνισε.
...Ο κ.Πλωμαρίτης και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης στους απεργούς πείνας κατήγγειλαν την κυβέρνηση για αναλγησία σημειώνοντας ότι η «λύση είναι στα χέρια τους και ότι κι αν γίνει, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: