Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Είχε δύο αποθήκες με κλοπιμαία !

5 Φεβρουαρίου 2011.
Σε αποθήκες κλοπιμαίων είχε μετατρέψει τα δύο σπίτια του, ένας 36χρονος από την Κομοτηνή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 9.020 ευρώ, σε πλαστά χαρτονομίσματα...
συγκεκριμένα, ύστερα από έφοδο της αστυνομίας, παρουσία του Εισαγγελικού λειτουργού, στα δυο σπίτια που διατηρούσε ο 36χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα, των 100, των 50 και των 20 ευρώ, μεγάλος αριθμός διαφόρων συσκευών (οικιακή χρήσης, ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές, κινητά τηλέφωνα κ.λ.π.), πολλά ηλεκτρικά εργαλεία (αντλία νερού, κλαδευτήρια, κομπρεσέρ, ηλεκτρογεννήτριες κ.α.), καθώς και τρία κλεμμένα αυτοκίνητα (δύο επιβατηγά και ένα κλειστό Ι.Χ. φορτηγό)......Επίσης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 19.400 ευρώ, που προέρχεται από εγκληματικές ενέργειες, καθώς και ένα πιστόλι κρότου - αερίου και ένα αεροβόλο.
...Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, όλα τα κατασχεθέντα αποτελούν προϊόντα κλοπών και διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τετράμηνο σε σπίτια και καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή.
...Ο 36χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα ερευνάται και η συμμετοχή άλλων ατόμων, στη διάπραξη των αδικημάτων....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: