Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σαν τον...παλιό "καλό" καιρό...

3 Φεβρουαρίου 2011.
"Σκηνές ...απείρου κάλλους" διαδραματίζονται στο Γεράκι μετά το πρόσφατο κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ...Οπως αναφέρουν τα karitsiotikanea.blogspot.com,  οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από ένα υπάλληλο του καταστήματος ΕΛΤΑ Βλαχιώτη όπου έχει ως γραφείο του ένα τραπέζι καφενείου και σε άλλα είναι στοιβαγμένη η αλληλογραφία, όπου ο κάθε κάτοικος ....ψάχνει μόνος του την αλληλογραφία του. "...Είναι αδιανόητο το 2011 να βλέπουμε σκηνές που επικρατούσαν πριν πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα και που ως τώρα τις βλέπαμε στις παλιές ελληνικές ταινίες...", αναφέρει ο κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος,  Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου του Γερακίου...
"....Δεδομένου ότι η αλληλογραφία είναι απόρρητη και ο αποστολέας που πληρώνει το τέλος ταχυδρόμησης είναι για να παραδοθεί η αλληλογραφία κατ΄οίκον καθώς και η σύνταξη των ηλικιωμένων, στον διακανονισμό που έχουν κάνει με τα ΕΛΤΑ πρέπει να παραδίδετε κατ΄οίκον με επιβάρυνση 3 ευρώ για τον συνταξιούχο, η κατάσταση είναι τριτοκοσμική...', αναφέρει ο κ. Μπαλαμπάνος....

"...Επιπρόσθετα ο υπάλληλος που ήταν τόσα χρόνια στο κατάστημα ΕΛΤΑ Γερακίου και είναι καταγόμενος από το Γεράκι και γνώριζε ανθρώπους ,σπίτια και γενικά όλη την περιοχή, μεταφέρθηκε σε άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ και τώρα ο υπάλληλος που έρχεται να εξυπηρετήσει τους κατοίκους δεν γνωρίζει καθόλου την περιοχή και δεδομένου ότι στο χωριό μας δεν υπάρχει ονοματοδοσία οδών το έργο του συγκεκριμένου υπαλλήλου είναι αρκετά δύσκολο παρόλο που καταβάλλει φιλότιμη προσπάθεια...".

"...Ζητούμε την επαναλειτουργία του καταστήματος ΕΛΤΑ Γερακίου γιατί υποβαθμίζεται η περιοχή μας και γιατί είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 
....Είμαστε φορολογούμενοι πολίτες που για πλέον των 50 χρόνων το κατάστημα ΕΛΤΑ Γερακίου μας εξυπηρετούσε και εμείς το στηρίζαμε. 
...Είναι αδιανόητο την σημερινή εποχή να ζούμε τέτοιες σκηνές όπου δεν βοηθούν αλλά υποβαθμίζουν την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας..."
   (πηγή :  karitsiotikanea.blogspot.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: