Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Το ΑΚΕΛ σπάει τα μούτρα της Παπαρήγα.

4 Φεβρουαρίου 2011.
"...Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επανέλαβε ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό της Κυπριακής, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις...", είπε ΄σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Κύπρο,  κ. Ευαγόρου...
Ο εκπρόσωπος της κομμουνιστικής κυβέρνησης στη Μεγαλόνησο, αναφέρθηκε, επίσης, στη διαπίστωση συγκλινόντων συμφερόντων στα θέματα ενέργειας και την ανάγκη συντονισμού και υπενθύμισε την έκκληση για χαμηλούς τόνους, σπάζοντας τα μούτρα της συντρόφου του, Αλέκας Παπαρήγα......Το ΑΚΕΛ,είπε, εκτιμώντας ως θετικά τα αποτελέσματα καλεί όλους, μέσα σε πνεύμα ενότητας και μακριά από τις όποιες προεκλογικές σκοπιμότητες, να στηρίξουν τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνοκυπριακή πλευρά για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας στη βάση του συμφωνηθέντος πλαισίου.
***Ικανοποίηση εκφράζει και το ΔΗΚΟ για την επαναβεβαίωση του Προέδρου Χριστόφια και του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ότι Αθήνα και Λευκωσία στέκουν αποφασιστικά στις αρχές μιας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό, αντιμετωπίζοντας από κοινού και αποφασιστικά τις τουρκικές μεθοδεύσεις.
***Ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Φώτης Φωτίου αναφέρθηκε ειδικά στη θέση του Προέδρου Χριστόφια ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η όποια προσπάθεια για αλλαγή της παρούσας διαδικασίας των απευθείας διαπραγματεύσεων, αλλά και την αναφορά ότι η τουρκική πλευρά οδηγεί τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο.
...Ο κ. Φωτίου εξέφρασε επίσης ικανοποίηση για την αναγνώριση από τις κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδας της αναγκαιότητας καταρτισμού ενός ενιαίου ενεργειακού δόγματος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: