Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

"Λαδιάρης" ο Παπανδρέου !

8 Φεβρουαρίου 2011.
Εντύπωση κάνει η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, έστειλε σε ξένους ηγέτες, με την ευκαιρία των ευχών του για το Νέο Ετος, εμφιαλωμένο λάδι από την Μεσσηνία...Τα παραπάνω αναφέρει  δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ"...
...Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν την πρωτοβουλία να στείλουν ένα καλάθι με τα προϊόντα τους στον πρωθυπουργό.
...Μεταξύ των άλλων, στο καλάθι υπήρχε και το πρώτο συνεταιριστικό κλιματικά ουδέτερο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. 
...Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε με την πρωτοβουλία αυτή και μέσω του γραφείου του ζητήθηκε από την Ένωση να σταλούν αρκετές φιάλες ελαιόλαδου για να προσφερθούν ως δώρα σε προσωπικότητες του εξωτερικού.
...Ο πρωθυπουργός σε επιστολή του προς την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας σημειώνει: «Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και για τη συνδρομή σας σε μια προσπάθεια ανάδειξης προϊόντων ταυτότητας και υψηλής ποιότητας της πατρίδας μας».
...Αξίζει να προσθέσουμε ότι  το ελαιόλαδο που προσεφέρθη από τον Ελληνα πρωθυπουργό συνοδεύεται από ένα μικρό μήνυμα που περιγράφει τις ιδιότητες του προϊόντος...(Ν.Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: