Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η "μάσκα" του Σαμαρά....

3 Φεβρουαρίου 2011.
"...Ο κ. Σαμαράς, ξαναφόρεσε σήμερα την «αντιμνημονιακή» του μάσκα....Αυτή που ξέχασε αμέσως μετά το στραπάτσο της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές...."...Αυτό, δήλωσε σήμερα, κ
ληθείς να σχολιάσει την ομιλία του κ. Σαμαρά και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, (σχετική δήλωση έκανε και ο κ. Πεταλωτής),ο οποίος πρόσθεσε :«...Αλλά όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν. Όταν εμείς εξασφαλίζαμε την ασπίδα προστασίας των 110 δισ., αυτός και η παράταξή του, λιγοψύχησαν μπροστά στο πολιτικό κόστος. Όταν εμείς σηκώσαμε τα μανίκια για να σώσουμε τη χώρα, αυτός και η παράταξή του, που κατέστρεψαν τη χώρα, λιποτάχτησαν...» είπε ο κ. Καρχιμάκης προσθέτοντας ότι όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι, αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε πάρει ιστορικές αποφάσεις, και αν ο ελληνικός λαός δεν είχε κάνει τόσες θυσίες, σήμερα η ελπίδα θα είχε σβήσει: θα ήμασταν εκτός συζήτησης, εκτός ευρωπαϊκής λύσης, παρίες, κατεστραμμένοι, στην κατάσταση που εγκατέλειψε τη χώρα το κόμμα του κ. Σαμαρά.
 
***Η δήλωση Πεταλωτή...
...Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε ανακοίνωσή του σχολίασε ότι «ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός και ευτυχής που μπορεί να μιλά, να ασκεί κριτική και να κάνει αναπτυξιακές σκέψεις, πάνω στην ασφάλεια που του παρέχουν τα 110 δις και του χρόνου ηρεμίας, που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εξασφάλισαν με μαραθώνιες επαφές και έντονες διαπραγματεύσεις, τη στιγμή μάλιστα που το δικό του κόμμα εγκατέλειπε τη χώρα, φυγομαχώντας».

...Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο κ. Σαμαράς «μπορεί ακόμα, να δηλώνει “δικαιωμένος” από τη συνολική ευρωπαϊκή λύση που προωθείται, χάρη στην ανορθωμένη αξιοπιστία, το σχέδιο και τις σοβαρές προτάσεις που καταθέτει η χώρα μας σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο, την ίδια στιγμή που το κόμμα του παραμένει από αμέτοχο ως και αρνητικό, ενώ μπορεί, εκ του ασφαλούς, να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη την ίδια στιγμή που το κόμμα του, με την ψήφο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προστατεύει τους τραπεζικούς κολοσσούς του εξωτερικού...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: