Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δεν μεταφέρθηκαν οι μετανάστες από τους Μολάους.


4 Φεβρουαρίου 2011.

Γράψαμε χθες με βάση μαρτυρίες πολιτών της πόλης των Μολάων, ότι η αστυνομία προχωρά στην μεταφορά μεταναστών από τους Μολάους με άγνωστη κατεύθυνση....Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και οι μετανάστες παραμένουν στην πόλη.....Όπως αποδείχθηκε, η αστυνομία απλά οδήγησε μερικούς μετανάστες στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση σχετικά με τα περιστατικά των τελευταίων ημερών.
Οι μετανάστες παραμένουν στην πόλη των Μολάων και τα γύρω χωριά, ζώντας όμως πλέον, υπό το καθεστώς του φόβου.....φόβο, που βλέπεις στα μάτια τους όταν στρέφεις το βλέμμα σου να τους κοιτάξεις στον δρόμο.

Εν τω μεταξύ, οι λεπτομέρειες των επεισοδίων άρχισαν να σχολιάζονται στα καφενεία της πόλης..... πολλά ακούγονται, αλλά εξακριβωμένο μέχρι αυτή την ώρα (όχι από επίσημη κρατική πηγή) είναι το γεγονός ότι 2 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μολάων, ο ένας με σπασμένο πόδι, ο άλλος χτυπημένος από σιδηροσωλήνα στο πρόσωπο.

Την συμπάθεια όλων «κέρδισε» η περίπτωση Μαροκινού μετανάστη που φοβισμένος από την εισβολή στο «σπίτι» του από την ομάδα των Ελλήνων, περπάτησε 2 περίπου χιλιόμετρα ξυπόλυτος μέσα στη νύχτα και υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, μέχρι το νοσοκομείο Μολάων, για να ζητήσει «άσυλο»!

Εντύπωση προκαλεί, ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Μολάων για το πόσοι μετανάστες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, η απάντηση που πήρε ήταν, ότι στο βιβλίο περιστατικών των ΤΕΠ, δεν έχει καταγραφεί καμία εισαγωγή!!!

Η εφημερίδα Λακωνικός Τύπος, αναφέρθηκε σήμερα στο θέμα....στο δημοσίευμα, αναφέρεται η τηλεφωνική επικοινωνία δημοσιογράφου της εφημερίδας με τον διοικητή του Α.Τ. Μολάων κ. Λεωνίδα Εξαρχάκου, ο οποίος συνέστησε εγκράτεια και ηρεμία, προς αποφυγή περισσοτέρων επεισοδίων.....

Εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ταγματασφαλίτικο αίμα βράζει στις φλέβες κάποιων απογόνων τους.
Δηλαδή αν την επίθεση αρπαγής τσάντας την έκανε έλληνας σε βάρος αλλλοδαπόύ θα έπρεπε αυτοί να μπουκάρουν για αντίποινα στα σπίτια των Ελλήνων ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ