Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο "Καλλικράτης" στην Ευρώπη...

11 Φεβρουαρίου 2011.
Στις
Βρυξέλλες βρίσκονται από χθες, οι πρόεδροι και οι αντιπρόεδροι των επτά δημοτικών διαμερισμάτων της Αθήνας, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να ενημερωθούν για τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ειδικότερα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να ανταλλάξουν απόψεις με ομολόγους τους, από τη Βελγική Τοπική Αυτοδιοίκηση... 
...Οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της Αθήνας συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βρυξελλών κ. Βίλλυ Ντεκουρτί και ενημερώθηκαν για τον τρόπο με το οποίο ο Δήμαρχος Ιξελλών κατόρθωσε να αναβαθμίσει υποβαθμισμένες γειτονιές της περιοχής του και να χειριστεί το ζήτημα των μεταναστών. 
Ο δήμος αυτός,  έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Δήμο Αθηναίων, καθώς στην ευρύτερη περιφέρεια του συνυπάρχουν γειτονιές στις οποίες ζουν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται όχι μόνο Βέλγοι, αλλά και άνθρωποι από διάφορες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. 
...Οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της Αθήνας συναντήθηκαν και ενημερώθηκαν επίσης από τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. Σταύρο Λαμπρινίδη. 
***Την πρωτοβουλία για την επίσκεψη εργασίας των δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων της Αθήνας είχε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Συλβάνα Ράπτη...
   (Ν.Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: