Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Φασαρίες Ελλήνων - μεταναστών στους Μολάους.

3 Φεβρουαρίου 2011.

Φασαρίες μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών σημειώθηκαν χθες βράδυ στην πόλη των Μολάων. Όλα άρχισαν προχθές, όταν μετανάστες κάτω όπως όλα δείχνουν από την επήρρεια αλκοόλ, επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με μαχαίρι για να της αφαιρέσουν την τσάντα, ενώ χθες διέρρηξαν και έκαναν ζημίες στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Έπειτα απ' όλα αυτά, χθες βράδυ ομάδα 40 περίπου Ελλήνων άρχισαν να γυρνάνε στα σπίτια των μεταναστών και να τρομοκρατούν τους μετανάστες. Η ομάδα των Ελλήνων εισέβαλε σε αρκετά σπίτια μεταναστών στην πόλη των Μολάων, καθώς και σε 2 σπίτια στο γειτονικό χωριό των Πακίων.
Οι κάτοικοι της πόλης των Μολάων, φοβούνται τώρα την κλιμάκωση της αναταραχής, ενώ η αστυνομία της πόλης χθες βράδυ διενεργούσε περιπολίες διαρκώς, με ομάδες 3 αστυνομικών ανά όχημα.

(Γ.Τ.)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα 40..."παληκάρια",τι γύρευαν, δηλαδή ;...να πάρουν εκδίκηση ;...η να...δείξουν "κάτι άλλο" ;...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

esy re o prwos ti eirwnevesai???e??an tous thes esy tous ksenous trava partous spiti sou.kanas alvanos tha sai k ta les afta pou to paizei ellhnas h voriohpeirwthsh mallon....voreiopeiraiwths.a l v a n e

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

Anatreptiki Katastasi είπε...

εγώ λοσφί είμαι από την γή ... άνθρωπος. γεννήθηκα και μεγάλωσα στην γεωγραφική περιοχή που σήμερα τον λένε Κορυδαλλό. Μαλάκες υπάρχουν παντου στην γή και δεν περιορίζονται μόνο στην γεωγραφική περιοχή που σήμερα μένουν όλοι οι φυλακισμένοι, εντός των συνόρων, Έλληνες (για 'σένα) και μή ή Αλβανία κτλ. Οπότε προσπάθησε να ανοίξεις λίγο το Ελληνικό -κι όχι ανθρώπινο- μυαλό σου (έχεις?) και κατάλαβε την αιτία του προβλήματος. Το μίσος για τους αλλοδαπούς είναι το όπιο του βλαμμένου κι αυτό που οπλίζει με μίσος και βία τους "αλλοδαπούς", και όλους αυτούς που επειδή δεν έχουν μυαλό χρησιμοποιούν βία. Ό,τι δίνεις παίρνεις. Πιστεύω (δεν γνωρίζω) πως δεν είσαι βλαμμένος ... τι λές ?
Α Ν Α Ρ Χ Ι Α.

ΤΟ πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απο όλα τα κελια.

υ.γ αν τηνε βλέπεις και πολύ Έλληνας κανόνισε μην τηνε δω κι εγώ Κορυδαλλιώτης και έρθω να σε συλλάβω ... και να σε φυλακίσω στα δικά μας τα κόλπα .. άλλα

Ανώνυμος είπε...

ellines kai ksenoi ergates enomenoi.

ksekollate suntopites, allos einai o exthros mas.

fusika kai katadikazetai i epithesi alla oi genikeuseis einai akures.

mia xara filikes sxeseis exoume me tous metanastes, mas voithoun kai tous voithame kai einai timi gia tin koinonia mas.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκανε και τα τσιράκια του κεφαλαίου οι Αναρχικοί-Αριστεροί και φωνάζουν μη χάσουν τα χαμηλά μεροκάματα τα αφεντικά.
Κάτω η Αριστερά που πρόδωσε τον Έλληνα εργάτη για να έχουν φθηνούς δούλους οι καπιταλιστές.Φωνάζουν μη χάσουν και την κονόμα απο τις ΜΚΟ.Απο 5-6 έχει ο καθένας.Έξω οι εισβολείς, εγληματίες, έποικοι λαθρομετανάστες.
Έξω η πέμπτη φάλλαγγα, οι κουκουλοφόροι και λοιποί που το παίζουν ανθρωπιστές.
Ας παραμείνουν ελάχιστοι που δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα και μπορούν να ενσωματωθούν στην κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πολύ "αντικειμενική" κάλυψη του θέματος κάνατε. Φασαρίες Ελλήνων-Μεταναστών ή μήπως ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΥΝ; Πότε ξανά υπήρχε εγκληματικότητα στους Μολάους;
Και εις ανώτερα...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ρε ανώνυμε συντοπίτη στον "σφυράει" κανένας Πακιστανός και νοιάζεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Θα τα δείτε τα μαστάρια της γελάας για τα καλά στη Λακωνία. Έτσι ξεκινούν όλα:
Αρχικά όταν είναι λίγοι κάνουν τους καλούς και τους ήσυχους. Μόλις μεγαλώσουν σε αριθμό αρχίζουν τις κλοπές, τους βιασμούς, τους φόνους. Θα πέσετε αργά ή γρήγορα θύματα όλοι.
Αδικούνται και κάποιοι μετανάστες νόμιμοι που δεν φταίνε αλλά στην πλειοψηφία είναι φυλακόβιοι και εγκληματίες που τους έδιωξαν απο τα κράτη τους. Σε αυτά τα κράτη η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία σημασία.
Θα σας σκοτώνουν για πέντε ευρώ.
Διώξτε τους πριν είναι αργά και ας μείνουν ελάχιστοι που είναι χρόνια και αποδεδειγμένα δεν δημιουργούν προβλήματα.
Οι υπόλοιποι που κάνουν τους ανθρωπιστές έχουν οικονομικό και πολιτικό συμφέρον. Το παραμύθι τους αν και τους το έχουν μάθει καλά δεν πιάνει πια. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ "ΑΝΑΡΧΙΣΤΕΣ" Η "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΑ" ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ "ΚΟΡΥΔΑΛΙΩΤΕΣ", ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ Η ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ; ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ! ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΒΙΑΖΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΗΣΥΧΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ" ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ... ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ! ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ, ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ντροπή.... η μόνη λέξη που μπορεί κάποιος να πει για αυτό το αίσχος που συναίβει. ποιοί ήταν αυτοί που πήραν το νόμο στα χέρια τους; όλοι εκείνοι που τις προηγούμενες μέρες έπαιρναν τους δυστυχισμένους αυτούς για δουλειά με μεροκάματο 15€! όλοι εκείνοι που έχουν πολυσέλιδo ποινικό μητρώο με χίλιες δυο παραβάσεις, αλλά με άλλοθι την ελληνική τους καταγωγή. θα ήταν μάγκες αν εβρισκαν τους πραγματικούς ενόχους των γεγονότων στην πόλη των Μολάων. τότε μάλιστα! το να χτυπάς όμως ταλαίπωρους, πεινασμένους, ξεπαγιασμένους κ.τ.ο. ε! αυτό είναι ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, anarchistis, τι θα κάνεις ακριβώς;;; Θα μαζευτείτε 40-50 ''Κορυδαλιώτες'' και θα ξεμοναχιάσετε κανέναν κακόμοιρο ή θα κάψετε την ελληνική σημαία εκ του ασφαλούς πίσω από κανένα άσυλο;; Μόνοι σας, συνήθως, αντί για κορυδαλοί είστε κοτόπουλα...Μπα μάλλον θα μαζευτείτε, θα πιείτε πρέζα μέχρι να χάσετε ξανά την επαφή με την πραγματικότητα και θα μιλάτε για το πόσο επαναστατικοί επαναστάτες είστε!

Υ.Γ. Για κορυδαλιώτη δε σε ''κόβ ω''. Για κηφισιώτης και μάλιστα προς τα πιο βόρεια μου κάνεις.Αν έμενες εκεί , τότε θα είχες και διαφορετική άποψη επί του θέματος. Μάλλον όμως, η περιοχή σου είναι αρκετά καλύτερα φυλασσόμενη από αυτήν που θέλεις να λες πως μένεις.

Υ.Γ.2 Είναι φοβερό το λογίδριο κατά της βία που γεννά βία, της βίας σα μέσο όσων δεν έχουν μυαλό μπλά,μπλα,μπλα αλλά ακόμη φοβερότερη η απειλή πως αν ο τυπάκος δε συμφωνήσει μαζί σου για τη βία, τότε κι εσυ θα ''τη δείς'' βίαιος. Είσαι πραγματικά θλιβερός κι ανάξιος λόγου.

Υ.Γ.3 Άντε χτύπα καμμιά ενεσούλα να ισιώσεις. Που ξέρεις;; Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να τερματίζει τη μεγάλη πορεία του Μάο ή να καταλαμβάνει το Ποτέμκιν.Αν είσαι τυχερός μπορεί και να είσαι ο γκόμενος (ένας από τους χιλιάδες) της Ρόζα Λούξεμπουργκ ή της Πασιονάρια.. Οι Σομαλοί ντήλερς να 'ναι καλά...

Ανώνυμος είπε...

ντροπή.... η μόνη λέξη που μπορεί κάποιος να πει για αυτό το αίσχος που συναίβει. ποιοί ήταν αυτοί που πήραν το νόμο στα χέρια τους; όλοι εκείνοι που τις προηγούμενες μέρες έπαιρναν τους δυστυχισμένους αυτούς για δουλειά με μεροκάματο 15€! όλοι εκείνοι που έχουν πολυσέλιδo ποινικό μητρώο με χίλιες δυο παραβάσεις, αλλά με άλλοθι την ελληνική τους καταγωγή. θα ήταν μάγκες αν εβρισκαν τους πραγματικούς ενόχους των γεγονότων στην πόλη των Μολάων. τότε μάλιστα! το να χτυπάς όμως ταλαίπωρους, πεινασμένους, ξεπαγιασμένους κ.τ.ο. ε! αυτό είναι ΑΙΣΧΟΣ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ντροπή.... η μόνη λέξη που μπορεί κάποιος να πει για αυτό το αίσχος που συναίβει. ποιοί ήταν αυτοί που πήραν το νόμο στα χέρια τους; όλοι εκείνοι που τις προηγούμενες μέρες έπαιρναν τους δυστυχισμένους αυτούς για δουλειά με μεροκάματο 15€! όλοι εκείνοι που έχουν πολυσέλιδι ποινικό μητρώο με χίλιες δυο παραβάσεις, αλλά με άλλοθι την ελληνική τους καταγωγή. θα ήταν μάγκες αν εβρισκαν τους πραγματικούς ενόχους των γεγονότων στην πόλη των Μολάων. τότε μάλιστα! το να χτυπάς όμως ταλαίπωρους, πεινασμένους, ξεπαγιασμένους κ.τ.ο. ε! αυτό είναι ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπω πάντως κανένα σύντροφο αριστερο-αναρχικό ''ανθρωπιστή''να κόπτεται για την κοπέλα που λήστεψαν οι αλλοδαποί. Προφανώς, η αντιρατσιστική ευαισθσία τους είναι αρκετά ρατσιστική κατά των Ελλήνων...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Κόκκορης ποιόν εκπροσωπεί ; (βγήκε σε εκπομπή στο Μέγα το πρωί την Κυριακή )Δεν υπάρχει επίσημη δημοτική θέση ; Όλα ξεκινούν απο το ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ παράνομα ... Όλα τα υπόλοιπα απλώς είναι η σίγουρη κατάληξη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ? ΕΧΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ? ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ? Η ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ....ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ . ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ?