Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Βγενόπουλος φοβάται τον Σηφουνάκη...

18 Φεβρουαρίου 2011.
Κάτι ...φοβάται ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος και χθες, δεν προσήλθε
ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου εκδικαζόταν η αγωγή εναντίον του, από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ν.  Σηφουνάκη...Με δήλωσή του ο κ. Σηφουνάκης τονίζει ότι "...στην προσδιορισμένη για χθες ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εκδίκαση της αγωγής μου κατά του κ. Α. Βγενόπουλου για τις ανυπόστατες συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις του μέσω συνεντεύξεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για 50 εκατ. δρχ. ή 146 χιλ. ευρώ, που δήθεν είχε δώσει σε μένα για την αναδάσωση των καμένων ελαιώνων της Σάμου πριν δέκα χρόνια, δεν προσήλθε και μέσω του συνηγόρου του ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης..."....

...Ο κ. Σηφουνάκης, επισήμανε ακόμη πως «...ας γνωρίζει, (ο κ. Βγενόπουλος),  ότι όσο κι αν με αναβολές και επινοήσεις προσπαθεί να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του, ούτε θα συσκοτίσει τις πράξεις του...», προσθέτοντας πως «...το πάρτι της λάσπης κάποτε τελειώνει, καθώς μόλις αρχίζει για αυτόν –και για όσες υποθέσεις εμπλέκεται– η λογοδοσία και ο καταλογισμός ευθυνών ενώπιον της Δικαιοσύνης και της κοινωνίας...». 
...Από την πλευρά του ο κ. Βγενόπουλος σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι «...επί της ουσίας, οι δικηγόροι μου ζήτησαν αναβολή για δικούς τους λόγους, αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν προσωπικά παρών δεν θα έχανα την ευκαιρία να το συναντήσω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: