Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"Θετική τυχόν συγχώνευση Εθνικής Τράπεζας με Alpha Bank"

28 Φεβρουαρίου 2011
Θέμα αναθεωρημένης προσφοράς ή εχθρικής πρότασης από την Εθνική Τράπεζα προς την Alpha Bank θέτει σε έκθεσή του ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody's, παρά το γεγονός ότι η Εθνική έχει απορρίψει τα ενδεχόμενα αυτά μετά την άρνηση της προσφοράς της από την Alpha bank....


...Η συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Alpha Bank θα ήταν θετική για την πιστοληπτική θέση της νέας τράπεζας που θα δημιουργείτο, αναφέρει στην εβδομαδιαία πιστωτική επισκόπησή του ο διεθνής οίκος, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ. «Αν η συγχώνευση προχωρήσει, θα ήταν θετική για την πιστοληπτική θέση της νέας τράπεζες, δεδομένων των ευκαιριών για συνέργιες κόστους και επέκταση, ιδιαίτερα στη Ν.Α. Ευρώπη», αναφέρεται στην επισκόπηση.
...Ο αναλυτής του Moody's κ. Κωνσταντίνος Κυπραίος δήλωσε ότι «παρά την άρνηση της Alpha, η Εθνική συνεχίζει να προωθεί την πρόταση συγχώνευσης στην αγορά και τους επενδυτές, το οποίο, κατά την άποψη του οίκου υποδηλώνει ότι η Εθνική είτε επιδιώκει μία εχθρική πρόταση για την Alpha ή θα προτείνει μία αναθεωρημένη προσφορά»...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: