Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Καρναβάλι Κροκεών 2011!

3 Φεβρουαρίου 2011.

Κάλεσμα για συμμετοχή αλλά και διασκέδαση στο φετινό καρναβάλι Κροκεών, που φέτος κλείνει 50 χρόνια ζωής και αναμένεται να προσφέρει άφθονη διασκέδαση στους Λάκωνες που θα το επισκεφθούν. Το φετινό καρναβάλι, διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κροκεών και τελεί υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Δήμου Ευρώτα.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου, που απέστειλε ο Πολιτιστικό Σύλλογος Κροκεών.


  "Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών ιδρύθηκε το 1972. Αυτή τη στιγμή απαριθμεί 170 περίπου μέλη και οι δράσεις του είναι πολυάριθμες και πολύμορφες.


 Περιλαμβάνει τη Φιλαρμονική Κροκεών, με τμήματα μπάντας και μπαντίνας, τμήματα πιάνου και κιθάρας και χορευτικά όλων των ηλικιών.

 Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις αποτελούν το βασικό πυρήνα παρουσίασης του έργου του Συλλόγου, ενώ κατά τη διάρκεια του χρόνου λαμβάνουν χώρα πολλά δρώμενα στη μικρή μας πόλη.

 Ένα παλιό τοπικό έθιμο του χωριού μας που πλέον αποτελεί θεσμό, το Καρναβάλι Κροκεών, φέτος κλείνει τα 50 του χρόνια και διοργανώνεται από τον Πόλιτιστικό Σύλλογο Κροκεών υπό την αιγίδα του νεοσύστατο Δήμου Ευρώτα.

 Παρά την οικονομική κρίση το Κροκεάτικο Καρναβάλι αντιστέκεται, και μας καλεί να το επισκεφθούμε παραμερίζοντας για λίγο προβλήματα και σκοτούρες.

 Στην παρέλαση μας απολαμβάνουμε αναπαραστάσεις τοπικών κοινωνικών φαινομένων από την παράδοση και την σύγχρονη ζωή, διακωμώδηση του τρόπου ζωής των Ελλήνων αλλά και του πολιτικού έργου των αρχόντων μας.

 Οι καρναβαλιστές συγκεντρώνονται με αυτοσχέδια άρματα φτάνοντας στην πλατεία. Οι εμπνεύσεις τους, το αστείρευτο κέφι και η συμμετοχή μικρών και μεγάλων αποτελούν το βασικό συστατικό της επιτυχίας του Κροκεάτικου Καρναβαλιού και το καθιστούν μοναδική εμπειρία.

 Φέτος ευελπιστούμε τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα καλύτερα και η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγαλύτερη.

 Σας προσκαλούμε λοιπόν να γλεντήσουμε όλοι μαζί και αυτήν την απόκρια στο όμορφο χωριό μας.

 Δηλώσεις συμμετοχής εώς 28 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 2735071318".

Δεν υπάρχουν σχόλια: