Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συγκρούσεις κατοίκων - αστυνομικών στην Κερατέα.

31 Ιανουαρίου 2011.

Άγριες συμπλοκές με βόμβες μολότοφ και δακρυγόνα σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Κερατέα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής από την αστυνομία, ομάδα συγκεντρωμένων κατοίκων και άλλων ατόμων, επιτέθηκαν με « βροχή « από βόμβες μολότοφ εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ, στη Λεωφόρο Λαυρίου, οι οποίοι έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.


Η κατάσταση εντάθηκε λίγο μετά τα επεισόδια, καθώς κάτοικοι κατήγγειλαν, ότι ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά, από βομβίδα δακρυγόνου που έριξε αστυνομικός των ΜΑΤ, ωστόσο από τη μέχρι τώρα έρευνα που διεξήγαγε η αστυνομία στα νοσοκομεία και μέσω του ΕΚΑΒ, δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία δεδομένου ότι δεν έχει μεταφερθεί κανείς τραυματίας στα νοσοκομεία.
Το μόνο που διαπιστώθηκε είναι ότι μεταφέρθηκε, με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, ένας 20χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι τραυματισμένος ελαφρά στο πάνω χείλος, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ήταν στη συμπλοκή. Αργότερα, τα επεισόδια σταμάτησαν και επικράτησε ηρεμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: