Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς".

26 Ιανουαρίου 2011.
Μία κρυφή κάμερα στιλό, μία πλαστή ταυτότητα και ένα πορτοφόλι με αστυνομικό σήμα, βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού συλληφθέντα, κοντά στην Τροχαία Κηφισιάς, στις δυόμιση το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι επάνω του έφερε πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τύπου Glock, και μία χειροβομβίδα...
...Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, από την πρώτη εξέταση της μικροκάμερας προκύπτει ότι υπάρχει καταγραφή του κτηρίου της Τροχαίας και της περιοχής, αλλά αυτά θα εξετασθούν λεπτομερώς στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου έχουν αποσταλεί.
...Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επισήμως δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη τα στοιχεία του συλληφθέντα, καθώς δεν συνεργάζεται, δεν δέχεται να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα, ούτε να μιλήσει με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όπου εξετάζεται.
...Το δεύτερο άτομο, που διέφυγε τη σύλληψη, σύμφωνα με περιγραφές, ήταν ψηλός, καλοντυμένος και έως στιγμής δεν έχει εντοπισθεί παρά τις αναζητήσεις από την Αστυνομία.
...Για την ταυτότητα του συλληφθέντα και λεπτομέρειες, που αφορούν την υπόθεση, αναμένεται ανακοίνωση από την ελληνική αστυνομία, όταν προχωρήσουν οι έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: